Nieuw

Turkse kopschoppers die Tsjechische ober stuk trapten – door de NOS aangeduid als Nederlanders – aangeklaagd voor poging tot moord

Valt dat even tegen als je dacht weg te kunnen komen met een taakstrafje.

Twee Nederlanders die in april een ober mishandelden in Praag, krijgen mogelijk lange gevangenisstraffen. Het Tsjechische Openbaar Ministerie verdenkt de broers van poging tot moord, wat maximaal met achttien jaar kan worden bestraft.

Turken, het zijn Turken, NOS-gajes.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Turkse kopschoppers die Tsjechische ober stuk trapten – door de NOS aangeduid als Nederlanders – aangeklaagd voor poging tot moord

 1. Levenslang is nog niet lang genoeg voor deze agressieve TURKEN.

  Liked by 1 persoon

 2. Frans Wouterse // augustus 8, 2018 om 08:41 //

  Deze sportschool Turken krijgen hopelijk wat ze verdienen. Die dachten dat het overal feest is zoals in Nederland met uitdelen van taakstrafjes.

  Like

 3. Henk der Niederlander // augustus 8, 2018 om 08:49 //

  Ach het kan zijn dat die schoften15 tot 18 jaar krijgen in Tsjechie maar dan word op justitieel niveau na een paar maandjes handjeklap gespeeld en moeten ze hun straf in Nederland uit zitten met het gevolg dat ze na maximaal een jaar weer op straat lopen.
  En de schadevergoeding zal dan ook voor het grootste deel door de Nlse belastingbetaler zijn opgehoest.

  Liked by 2 people

 4. Duchesne // augustus 8, 2018 om 09:14 //

  Voorlopig heeft die ober een groter probleem, die moet een kind grootbrengen en rekeningen betalen. Ik zou als land voor dit soort zaken een “toeristenbelasting” heffen op ieder stuk mislam dat kwam, betalen voor de aangerichte schade door soortgenoten zodat slachtoffers een inkomen hebben, en bij iedere misdaad wat “opcenten”. Is dat onredelijk?

  Misschien is het innen van “genoegdoening” op persoonlijke basis wel de beste weg om de allachtoon respect te leren krijgen, want al het andere faalt in het kwadraat.
  En straffen, neem er een paar en straf ze voor de misdaden van hun soort, balans moet er zijn en op de lange duur werpt het meer vruchten af dan thee drinken of in uniform rondkruipen op bidmatjes met je kont in de aanbieding. Dierengedrag, een teefje doet dat ook als ze loops is.
  Of noemen we het buigen op een bidkleed voortaan “anaal aanbieding” ? Homo’s worden gekweekt in de moskee en tegelijkertijd geleerd zichzelf tot de doodtoete haten, ik weet het zeker nu.

  Liked by 2 people

 5. Duchesne // augustus 8, 2018 om 09:17 //

  Ik denk dat ze de eventuele straf in Nederland willen uitzitten, en dan bij het eerste verlof de week erop omdat vriendin zwanger en zooo eenzaam is ze de benen nemen naarhun “Heimat”. En bidmat.

  Liked by 1 persoon

 6. Jack vanderVeen // augustus 8, 2018 om 10:21 //

  Zouden die TURKEN in dit geval geen TUNESIËRS zijn.
  Die rotkop lijken sowieso niet Turks, alsook hun namen niet.
  Wat betreft de straffen: heel Nederland hoopt dat Tsjechië een voorbeeld stelt hoe we dat Afrikaans tuig moeten belonen.

  Like

 7. Als ze bij elke misdaad de gegevens van hun tweede paspoort zouden vermelden ,zijn we al een eind in de goede richting

  Like

 8. Volgens mij is het geen Turk maar een Iraniër.

  Wel opvallend hè, wanneer dubbele paspoorthouders negatief in beeld komen dan worden ze Nederlanders genoemd, wanneer ze positief in beeld komen dan wordt hun andere nationaliteit genoemd om daarmee aan te tonen hoe geweldig de multiculti waanzin wel niet is.

  Liked by 1 persoon

 9. Ik heb jaren in Amsterdam gewoond wat een leuke stad VROEGER. Ben kort geleden voor een familiebezoek daar gegaan en de schriek heeft me snel op de terugweg gezet. Alles vol woestijnratten. Turken bij de Amsterdamsepolitie die zich tegenover de Nederlanders superieur voelen, met een pistool is dat niet moeilijk wat een gevaar ze knalen de kafirs maar al te graag neer. Ik hoop dat er snel een oorlog uitbreekt in Turky de lira is bijna niets waard en Erdogan zal die Turken van honger laten sterven. Kanonnenfood genoeg. Fuck off.

  Like

 10. Rvboeckholtz // augustus 9, 2018 om 08:12 //

  Wat een opluchting als ze de maximale straf daar uit moeten zitten.Ratten zijn moeilijk uit te roeien.

  Like

 11. claasje kater // augustus 9, 2018 om 11:39 //

  tuig daar laten, is dichterbij huis

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s