Nieuw

Politieagente en haar gezin besmet met zeer besmettelijke huidziekte in Spaanse migrantenopvang

Schurft (scabies) is een infectie van de huid door de schurftmijt (Sarcoptes scabiei).

Eind juli leidde een geval van schurftoverdracht van migranten aan een politieagent in een tijdelijke opvanghuis voor immigranten (CETI) in Motril, die ook haar man en zoon infecteerde, tot een protest van de politiebonden in de provincie Granada.

Schurft is een besmettelijke huidziekte die wordt veroorzaakt door de mijt Sarcoptes scabie en wordt vaak waargenomen in drukke omgevingen met onhygiënische levensomstandigheden. De meest voorkomende symptomen zijn ernstige jeuk en een puistachtige uitslag.

Dit verhaal was totaal afwezig in de mainstream media, en belangstelling ervoor is alleen te vinden in kleinere lokale kranten of kleine online publicaties.

Jusapol heeft geklaagd over het gebrek aan technische en menselijke middelen om de juiste aandacht aan immigranten te besteden en het falen om de Nationale Politie hun werk in veiligheid te laten uitvoeren. “Wij zijn politieagenten, geen artsen,” zei de woordvoerder van Jusapol in Granada, Antonio López, die zegt dat ze op dit moment mogelijke protestmaatregelen overwegen om het probleem te belichten. “Het is de regering die oplossingen moet bieden”, voegt hij eraan toe.

De Verenigde Politie Unie (SUP) heeft vandaag verkondigd dat de sanitaire controles bij aankomst van de immigranten in de opvangcentra voor mensen die in kleine bootjes aankomen ontoereikend zijn.

De woordvoerder van SUP, Ramón Cosío, heeft hierop gewezen door kritiek te leveren op de “systematische nalatigheid” van het directoraat-generaal van de politie en het ministerie van Binnenlandse Zaken met betrekking tot hun verplichtingen op het gebied van gezondheid en beroepsrisico’s.

Begin juli kregen de politiediensten van Motril en Granada nieuwe maskers en handschoenen na klachten van de vakbond over het gebrek aan beschermende middelen om besmetting te voorkomen, niet alleen door schurft, maar ook door andere besmettelijke ziekten.

Dezelfde bronnen gaven ook aan dat de advocaten van de immigranten geen handschoenen of maskers dragen en dat ze besmette immigranten vervoeren in gecamoufleerde voertuigen die vervolgens niet voldoende gedesinfecteerd worden.

Rond dezelfde tijd, eind juli, werd een uitbarsting van schurft ontdekt bij immigranten die in het omstreden schip ‘Aquarius’ aankwamen .

Kortom, de SUP beweert dat de sanitaire controle waaraan de immigranten worden onderworpen niet strikt genoeg is en noemde als voorbeeld het geval van de aankomst van een boot waarvan de immigranten aanvankelijk als gezond waren bestempeld, om een paar uur later erachter te komen dat twee van hen naar ziekenhuizen moesten worden overgebracht omdat ze besmet waren met tuberculose en AIDS.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/08/police-officer-and-her-family-infected-with-highly-contagious-skin-disease-at-spanish-migrant-shelter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Politieagente en haar gezin besmet met zeer besmettelijke huidziekte in Spaanse migrantenopvang

 1. De ondergang van europa, terug naar de middeleeuwen met ziekten die allang uitgeroeid waren, en weer door Afrikaans import vuil verspreid worden, met dank aan de eu elite en de links blinde nationaal socialisten…

  Liked by 2 people

 2. Ik probeer het al jaren onder de aandacht te brengen maar alle in het Westen uitgebannen teringzooi komt weer terug. Biologische Weapons of Mass Destruction worden nu meegvoerd door de invasoren. Begin 20ste eeuw werden op dezelfde manier besmettelijke ziektes Europa ingejast. En hoe vaak zou dit naderhand niet nogmaals gedaan zijn. Dieren en planten doen ze in quarantaine en die #dobberziektekiemen laten ze loslopen.

  Liked by 3 people

 3. Duchesne // augustus 8, 2018 om 20:34 //

  Tsja, Spanje kan ook het EU verdrag inzake bescherming van de buitengrenzen naleven…..

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // augustus 8, 2018 om 20:55 //

  Wanneer de koters terugkwamen van vakantie uit marokko, turkije en andere parasiterende gebieden had mijn vriendin in het onderwijs het er maar druk mee, met al die terugkerende “familiekwaaltjes” .
  Schurft etcetera is gewoon normaal daar, niets nieuws onder de zon, althans niet voor mij.

  Like

 5. Iedereen weet dat schurft eigenlijk heel gezond is.
  De ouwe Vikingen wisten al dat zonder parasieten op je lijf het sterfbed nabij is,

  Liked by 1 persoon

 6. Als ik de grens over wil moeten mijn honden hun pas meehebben en moet ze in orde zijn met al hun vacinaties ,die lui hebben niets mee buiten ziekten waarvan we hier nog nooit van gehoord hebben…..

  Liked by 1 persoon

 7. Rommel…..schurft heel gezond?
  Ik wil er niet uitzien zoals op de foto…..dus de eerste selectie is al gemaakt…..mensenrechten of niet….alles wat al iets bij zich draagt meteen terug sturen en dat zullen er heel veel zijn.

  Liked by 1 persoon

 8. Mijn twee hondjes moesten een half jaar in quarantaine in Holland voordat ze naar Zweden mochten. Plus een onderzoek van een dierenarts voor de quarantaine en erna, een chip in de nek en zooitje vaccinaties. Het hele geintje heeft me een vermogen gekost.

  Like

 9. @GuardiaI

  De kennis van de ouwe Vikingen staat hier hoog aangeschreven. Het schijnt zelfs zo te zijn dat enkele van de ouwe Viking geleerden postuum een Nobelprijs hebben gekregen.

  Liked by 1 persoon

 10. @Rommel
  Die Vikingen hadden gelijk met dat eigen schurft eerst en geweldig was voor tegen de gezondheid. Ik had ze wel eens willen horen piepen als er zwartgeblakerde schurft uit exotische gebieden op hun bordje had gelegen.

  Like

 11. ieznogoedh // augustus 9, 2018 om 12:42 //

  De Verenigde Politie Unie (SUP) heeft vandaag verkondigd dat de sanitaire controles bij aankomst van de immigranten in de opvangcentra voor mensen die in kleine bootjes aankomen ontoereikend zijn.

  Er is anders onderweg water genoeg waarin ze zich eens goed kunnen baden!

  Like

 12. Horatius // augustus 9, 2018 om 14:31 //

  Een reden des te meer om de Artsen zonder Grenzen hun verdere reddingsacties te verbieden om vele duizenden economische vluchtelingen over te brengen naar Europa.

  Over hun vakbekwaamheid hoeven we ons geen illusies meer te maken. Natuurlijk zitten daar geen echte afgestudeerde artsen tussen maar hooguit een paar linkse activisten met een EHBO-diploma.
  Op deze manier worden er vele besmettelijke ziektes overgebracht naar West-Europa onder de vlag en de verantwoordelijkheid van deze NGO met een duistere agenda en mentaliteit.

  Als dit de manier is om de vergrijzing van de autochtone bevolking van Europa te bestrijden kunnen we wel wat elegantere manieren bedenken. Maar zeker niet het grootschalig importeren van epidemieën waaronder een aantal dodelijke virussen.
  Menige Linkse Goedmens geeft zijn geld uit aan de z.g. Goede Doelen om de behoeftige medemens afkomstig uit Afrika hier een nieuw bestaan te bieden en dus een plek op de arbeidsmarkt.

  De harde praktijk, hardnekkig verzwegen door de staatsmedia is een totale chaos bestaande uit talloze illegale kampementen waar geen medische voorzieningen zijn. Want niet iedereen is bereid zich te laten verkrachten door bronstige nobele wilden en zelfs de medicijnmannen laten zich daar niet zien. Hooguit om wat drugs te verkopen of middelen die de potentie (voor zover nodig!) te verhogen.

  Maar met de huidige temperatuur in Spanje van tussen de 40 en 50 graden komt het allemaal wel goed met deze kwalen of kan zo meteen geheel Spanje in quarantaine om zodoende verdere besmettingen te voorkomen?

  Joost of Soros mag het weten, of anders weet Angela Merkel wel weer een uiterst humane oplossing te bedenken in de stijl van Wir Schaffen Das!
  Een schrale troost: dus voorlopig nog geen verplichte inkwartiering van de migrant i.v.m. een eventueel besmettingsgevaar.

  U kunt dus voorlopig rustig gaan slapen, al of niet met de ventilator aan het voeteneinde van het bed.

  Like

 13. Mathematical modelling based on the Dutch HIV epidemic suggests that, in that country at least, heterosexual immigrants from Africa and the Caribbean stand more risk of acquiring HIV in the Netherlands than they do in their home country.

  This is because when migrants enter host countries, their sexual networks tend to be concentrated amongst people of their own background and there is very little mixing with the host country population.

  She found that 29.7% of HIV infections recorded in the Netherlands among the three groups in her model (African, Caribbean and native Dutch) were due to infections acquired abroad, the vast majority of them acquired before ever entering the country, with 78% of those infections being amongst Africans.

  http://www.aidsmap.com/Immigrants-are-more-risk-of-HIV-in-their-host-country-than-back-at-home/page/1494998/

  Afrikanen zijn niet alleen een ideologisch wapen maar ook nog eens een biologisch wapen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s