Nieuw

Man gearresteerd op ‘extremistische moslim’ compound in New Mexico, trainde kinderen om school shootings te plegen:

Siraj Ibn Wahhaj, 39 (politiefoto)

De vader van een vermiste driejarige die vorige week werd gearresteerd op een compound in New Mexico die gelinkt wordt met “extremistische moslims” trainde kinderen om schietpartijen op school te plegen, onthulden gerechtelijke documenten die woensdag werden ingediend.

De aanklagers beweren dat Siraj Ibn Wahhaj, 39, wapentraining gaf op de compound waar 11 uitgehongerde kinderen aangetroffen werden onder miserabele omstandigheden. Zij vroegen om Wahhaj zonder borgtocht vast te houden.

Autoriteiten vielen de compound op vrijdag binnen na een maandenlange zoektocht naar de verdwijning van Abdul-ghani Wahhaj, een jongen met ernstige medische problemen die in december vermist werd uit Georgia.

Op maandag werden de overblijfselen van een kind gevonden op het terrein, maar de autoriteiten werkten aan een positieve identificatie en bevestigden niet of de overblijfselen die van de vermiste jongen waren.

From the left, Subhannah Wahhaj, Jany Leveille and Hujrah Wahhaj were arrested on Friday. They are the mothers of the 11 malnourished children. (Taos County Sheriff’s Office)

Lucas Morton, Jany Leveille, 35, Hujrah Wahhaj, 38, en Subhannah Wahhaj, 35, werden vrijdag ook gearresteerd op het terrein en werden aangeklaagd wegens kindermishandeling.

De geïmproviseerde compound – gelegen nabij de grens met Colorado – werd afgeschermd door oude banden, houten pallets en ander puin. Bij aankomst van de autoriteiten was Wahhaj “zwaar bewapend met een AR15-geweer, 30 rounds munitie en vier geladen pistolen, waaronder één in zijn zak toen hij werd gearresteerd,” zei Taos County Sheriff Jerry Hogrefe.

De sheriff zei dat de kinderen in de leeftijd van 1 tot 15 jaar “eruit zagen als vluchtelingen uit derde wereld landen, niet alleen zonder voedsel of zoet water, maar zonder schoenen, persoonlijke hygiëne en in wezen vuile lompen voor kleding.”

Hogrefe zei eerder dat de bewoners van de compound “hoogstwaarschijnlijk zwaar bewapend en als extremistisch van het moslimgeloof beschouwd werden”.

In een arrestatiebevel dat maandag openbaar werd gemaakt, vertelde Wahhaj de moeder van de vermiste jongen dat hij een “exorcisme” wilde uitvoeren op zijn toen-3-jarige zoon omdat hij “bezeten was door de duivel”. Het vermiste kind leed naar verluidt aan aanvallen en kon niet lopen.

Wahhaj’s familie achtergrond was al controversieel voor zijn arrestatie. Wahhaj is de zoon van een imam uit Brooklyn, ook wel Siraj Wahhaj genoemd, die door openbare aanklagers is benoemd tot mede-samenzweerder bij de bomaanslagen in het World Trade Center in 1993, meldde de New York Post.

De oudere Wahhaj, die aan het hoofd staat van de Masjid At-Taqwa moskee, was een getuige in het proces voor sjeik Omar Abdel Rahman, de beruchte “blinde sjeik” die in 1995 werd veroordeeld voor het beramen van terreuraanslagen in de VS.

FoxNews >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Man gearresteerd op ‘extremistische moslim’ compound in New Mexico, trainde kinderen om school shootings te plegen:

 1. Like

 2. Duchesne // augustus 9, 2018 om 09:20 //

  https://www.rt.com/usa/435475-wahhaj-children-school-shootings/ de update !

  De titel zou moeten zijn: “While you were sleeping”…..

  Dit soort initiatieven vind ook in Europa plaats, met live fire training in Kosovo, met “dry runs” in onder andere de Ardennen als verkapte en gesubsidieerde outdoor belevenis en met schietoefeningen op prive banen waar de eigenaar van de baan bepaald wie wat mag en vrij is in de aankoop van wapens, ook hier in Nederland. De politie mag enkel goedkeuren…Als je maar geld hebt….onaantastbaar, te groot om nog te bestrijden, te rijk en te machtig. Politici en hoge functionarissen willen hun leven niet voor uw kinderen riskeren…..Scarface leeft en heet Mo, Ali of Achmed of Hassan….inch allah.

  ….en dan gezwegen over de landgoederen van de superrijke allachtone olie en/of drugs knakkers, welke zich in heel Europa bevinden maar waarvan een concentratie in Noord Frankrijk (Pas de Calais) zichzelf als paardenfokkerijenvoorvolbloedrenpaarden presenteren . Onafhankelijke staatjes waar politie geen toegang krijgten waar iemand zeer waarschijnlijk een verdwenen dochter kan terugvinden of sporen van haar dna, mits het een knappe was.

  “Onze” politici hebben wel weet van dit soort zaken maar zullen er niets aan doen, het valt vaak onder diplomaiteke bescherming en vele vrienden en kennissen hebben mooie goed overbetaalde functies via het ons kent ons en jou rug mijn rug wassen systeem….. Een soort officieele No-Go area’s….

  De “armoede” van het kamp in de USA is tekenend voor Islam, men is immers voorwerp en niet langer zelfstandig denkende mens, dus luxe is overbodig net als hygiene en een leven is niets, ook niet van hrt eigen broedsel.
  Je zou dit soort lieden Zombie’s mogen noemen, want dat is eigenlijk wat het zijn, besmet met het levende doden virus genaamd Islam.

  Terwijl U sliep trainde uw vijand binnen de poorten, wapende zich en nam vitale delen van de samenleving over…en U maar wachten op een officiele verklaring van oorlog, een verklaring die Islamisten 5 x per dag uitspreken…..de oorlog van Islam is reeds 40 jaar bezig, maar verborgen gehouden door collaborateurs in naam van gelijkheid en vrijheid, exact die zaken die Islam wil ontnemen. De waanzin van links en de lafheid van rechts…..

  …..terwijl U sliep…..

  Like

 3. Dat is niet de eerste compound die ze vinden. Denk dat The Donald achter de gordijnen enige bevelen heeft lopen

  Like

 4. Hoezo extremistisch? Dat is Ruttetaal die van elk ongewenst gedrag een uitzondering wil maken op wat moslims normaal doen daarmee zeggende dat de rest van de moslims gewoon normaal zijn. Oh, was hij bezeten door de duivel? Hebben ze die in de Islam ook dan?

  Zeg nou gewoon hoe het is. Moslims hebben kinderen ontvoerd, die in kampen getraind om daarmee aanslagen op scholen op andere kinderen uit te voeren. Gewoon moslimgedrag dus en niets extremistisch of door de duivel bezeten. Ja maar er zijn ook moslims die dat niet doen. Ja, uitzonderlijk he?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s