Nieuw

Italië stopt de migratiestroom, maar er is meteen een nieuwe weg – wie zit er achter dit alles?

Sinds de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini de toelating van illegale immigranten verbood, zijn smokkelaars verhuisd naar Spanje en de Straat van Gibraltar.

Sinds de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini de toelating van nog meer illegale immigranten verbood, zijn de smokkelaars nu verhuisd naar Spanje en de Straat van Gibraltar – samen met George Soros en Gerald Knaus, die de kanselarij al in 2016 heeft geadviseerd over migratiekwesties, de man achter de overeenkomst tussen Merkel en Erdogan.

Spanje: de nieuwe hoofdroute voor Afrikaanse “vluchtelingen
Volgens de door Soros gefinancierde Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) zijn de afgelopen weken al 23.500 illegale immigranten naar Spanje gekomen. Gedeeltelijk paramilitair georganiseerd, bestormen zij de stranden van Andalusië of komen ook individueel met Jetskis over de 15 km brede Straat van Gibraltar.

Op 27 juni had George Soros een persoonlijke ontmoeting met de nieuwe socialistische premier van Spanje, Pedro Sánchez. Spanje kondigde toen aan dat het 60 vluchtelingen zou opnemen van de “Proactiva Open Arms” en in Ceuta de grenzen met Afrika zou openen. Sindsdien wordt Spanje beschouwd als de “nieuwe hoofdroute voor vluchtelingen”.

Gerald Knaus en zijn propaganda vermomd als “onderzoek”
De Oostenrijkse Gerald Knaus, hoofd van de door George Soros gefinancierde denktank European Stability Initiative (ESI), die eigenlijk gespecialiseerd is in de Balkan en propaganda vermomd maakt als “onderzoek” over de oostelijke uitbreiding van de EU, verschijnt nu in de reguliere media en op de staatsradio en roept op tot “opvangcentra” voor “vluchtelingen” in Spanje, gefinancierd door belastingbetalers in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Gerard Knaus letterlijk:

“We hebben een systeemwedstrijd in Europa: we hebben die, zoals de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die zegt dat de enige manier om migratie onder controle te houden, is om op brutale wijze niet te redden of terug te brengen naar Libië, ongeacht wat de wet ook zegt, wat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ook zegt. En aan de andere kant hebben we die, zoals de Spaanse regering, die zegt dat we mensen moeten blijven redden … “

De leugens zijn zo gedurfd en toch zijn ze er inmiddels aan gewend geraakt bij de gelijkgeschakelde staatsomroep. De presentator Jochen Breyer denkt er zelfs geen seconde aan hem te ondervragen. Natuurlijk heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, nooit opgeroepen tot “meedogenloos niet redden van mensen” of beweert dat het er niet toe doet “wat de wet zegt”.

Klik hier voor het interview met Gerald Knaus op mo:ma.

Het Hirsi-arrest
Met de verwijzing naar het “Europees Hof voor de Rechten van de Mens” (een democratisch niet gelegitimeerde instelling zonder uitvoerende autoriteit) bedoelt Knaus een vonnis dat vaak wordt geciteerd in verband met het NGO-debat, het Hirsi-arrest.

Op 6 mei 2009 werden meer dan 200 Eritrese en Somalische vluchtelingen ten zuiden van Lampedusa door de Italiaanse kustwacht opgepakt en naar Libië teruggestuurd. Activisten van de door Soros gefinancierde Italiaanse Vluchtelingenraad CIR hebben vervolgens 24 van deze Somaliërs en Eritreeërs opgespoord in Libië en hen overgehaald een proces aan te spannen in Straatsburg. De advocaten van Soros ontvingen een schadevergoeding van 330.000 euro en de betaling van gerechtskosten tegen de wil van de Italiaanse regering. Sindsdien is dankzij Soros het beginsel van ” niet-terugkeer ” van toepassing in het Middellandse Zeegebied.

Gerald Knaus, die onder andere door Soros wordt gefinancierd, citeert een vonnis dat door een Soros-groep tegen de wil van een soevereine natie is uitgesproken om de vluchtelingenstromen van Soros te rechtvaardigen.

Gerald Knaus

Wie is deze Gerald Knaus?
De 47-jarige is, zoals gezegd, het hoofd van ESI, een denktank met ongeveer 15 werknemers, bijna alle afgestudeerden van elite universiteiten. Knaus zelf is Oostenrijker, studeerde in Oxford, Brussel en Bologna en doceerde economie in Oekraïne, werkte vijf jaar in Bosnië voor verschillende NGO’s en internationale organisaties. Hij woont in Istanbul en Parijs met zijn Slowaakse vrouw en drie dochters.

ESI, gevestigd in Berlijn-Kreuzberg, publiceert een nieuwsbrief waarin het “intelligente oplossingen” voor politieke problemen in heel Europa promoot. De denktank wordt gefinancierd door donoren, waarvan de grootste de rood-groene Zweedse staat is, de meest controversiële de dubieuze Amerikaanse investeerder, miljardair en migratiestokebrand George Soros.

Knaus wordt als zeer invloedrijk beschouwd. Hij was het die het basisidee voor de deal tussen Merkel en Erdogan ontwikkelde. In zijn paper „Why People Don’t need to Drown in the Aegean“, dat hij in september 2015 via zijn mailinglijst stuurde, stelde hij voor dat Duitsland 500.000 Syrische migranten rechtstreeks uit Turkije zou ontvangen. In ruil daarvoor moest Griekenland alle “vluchtelingen” die via Turkije kwamen, terugsturen naar Turkije en moest Turkije hen terugbrengen. Dan zou weldra niemand de dodelijke oversteek durven maken. De immigratie werd dus niet gestopt, maar alleen officieel geregeld. Bovendien was het vanaf dan Turkije dat bepaalde wie het naar ons toestuurde.

Wie staat er op de mailinglijst van Knaus?
Wat dit betekent, wanneer land A de controle over wie het grondgebied mag binnenkomen en verblijven overdraagt aan land B, dat dan bepaalt wie land A moet overnemen, vooral als land A mogelijk vijandig is, kan iedereen gemakkelijk bedenken. (het was onder het EU-voorzitterschap van Mark Rutte dat de zeggenschap aan Turkije gegeven werd wie er de EU in mogen reizen, en dat Turkije miljarden kreeg om de gevaarlijkste jihadisten te selecteren, laten we dat vooral niet vergeten. Fub)

Noch de kanselarij, noch het federale ministerie van Buitenlandse Zaken staan op de mailinglijst van Knaus, maar bijvoorbeeld Ruprecht Polenz (CDU), die door sommigen wordt beschouwd als een soort grijze eminentie die op de achtergrond touwtjes trekt en contacten legt die officieel niet bestaan. Polenz was in 2000 enkele maanden secretaris-generaal van de CDU en van 2005 tot 2013 voorzitter van de Commissie buitenlandse zaken. Hij pleit al lang voor de toetreding van Turkije tot de EU.

Hij is ook voorzitter van het “christen-islamitische vredesinitiatief e.V.”, dat de interreligieuze christen-islamitische dialoog bevordert. Polenz zou zeer goede contacten en nauwe banden hebben met de islamitische wereld. In september 2011 sprak hij zich uit voor de observatie van het islamkritische blog Politically Incorrect door het Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/welt/italien-stoppt-den-migrationsstrom-doch-sofort-gibt-es-eine-neue-route-wer-steckt-hinter-dem-ganzen-a2511561.html?text=1

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Italië stopt de migratiestroom, maar er is meteen een nieuwe weg – wie zit er achter dit alles?

 1. antiislamnu // augustus 8, 2018 om 09:36 //

  Moedeloos wordt ik van dit soort mensen dat maar blijven doordrammen het zijn net moslims

  Like

 2. Het zijn de diverse loges binnen de Cabal, die hun onderlinge toneelspel uitvoeren op de bühne van het grote publiek.

  In werkelijkheid werken zij hun plannen uit naar een nieuwe wereldstaat (NWO).
  En daarvoor is het nodig, dat alle nationaliteitsgevoelens uit het bewustzijn van de Europese bevolking gewist moeten worden.

  Voor een zak geld, dat in een later stadium waardeloos verklaard gaat worden, is alles te koop, ook het verraden van het eigen volk. Maar dan is de klus – de omvolking van Europa – intussen wel geklaard . . . .

  Liked by 2 people

 3. Wat een onzin, gewoon militairen inschakelen, het is tenslotte een invasie en anders verklaar aan oorlog aan die landen waar ze vandaan komen, dan kun he al die verraders tegen de muur zetten voor treason. Onwil is wat het is.

  Like

 4. Hmmmmm…… Hitler had toch gelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s