Nieuw

Hongaars ministerie van Buitenlandse Zaken sponsort vakantie voor Oekraïense kinderen uit door oorlog verscheurde regio’s

Foto: facebook.com/ukrajinci.hu.

Een groep kinderen die onderhevig zijn geweest aan het gewapende conflict in Oost-Oekraïne zijn hartelijk ontvangen in de grensplaats (Chop) Csap, voordat ze zondag naar Hongarije reizen voor een zomervakantie die gesponsord wordt door het Hongaarse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De 35 kinderen zullen een week doorbrengen in Lake Velence in centraal Hongarije, vertelde Laszlo Kuti, de Hongaarse consul-generaal, voorafgaand aan de gebeurtenis tegen verslaggevers.

Deze zomer zullen in totaal 170 kinderen in vijf groepen uit door het gewapende conflict in Oost-Oekraïne getroffen families een week doorbrengen in het populaire vakantieoord, zei Kuti.

In Chop werd een andere groep van 85 Oekraïense kinderen begroet die in het kader van een internationaal diplomatiek project, dat mede wordt gesponsord door het Hongaarse ministerie van Humane middellen, naar het Vaticaan zal afreizen om paus Franciscus te ontmoeten, de Hongaarse ambassade in Kiev en het consulaat-generaal in Uzhhorod.

De kinderen zullen in het gezelschap van de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken, Pavlo Klimkin, de paus ontmoeten.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/08/hungarian-foreign-ministry-sponsors-trip-for-ukrainian-children-from-war-torn-regions/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongaars ministerie van Buitenlandse Zaken sponsort vakantie voor Oekraïense kinderen uit door oorlog verscheurde regio’s

  1. Von Puffelen // augustus 9, 2018 om 13:21 //

    Wel een goede actie van hongarije.
    De kinderen moeten in het vaticaan wel oppassen voor kinderliefhebbers in jurken.
    En daar lopen er nogal wat rond.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s