Nieuw

Het Trump-effect: 43 procent van de republikeinen wil de leugenmedia elimineren

De oorlog van Donald Trump tegen de joodse massamedia heeft ertoe geleid dat bijna de helft van zijn kiezers de president wil toestaan de leugenmedia te verbieden.

De voortdurende kruistocht van Donald Trump tegen de massamedia in de Verenigde Staten heeft resultaat opgeleverd. Een nieuw onderzoek toont aan dat 43 procent van de republikeinen hem het recht willen geven om media te sluiten die “slecht gedrag” vertonen. De studie toont ook aan dat slechts 29 procent van de republikeinen gelooft dat de massamedia objectief rapporteren, terwijl 80 procent van hen denkt zij de president oneerlijk behandelen.

Elke derde Amerikaan is het bovendien eens met Trump’s bovenstaande tweet dat massamedia de volksvijanden zijn.

Uit het onderzoek blijkt ook dat 80 procent van de artikelen en het nieuws over Trump van CNN, NBC, CBS, de New York Times, de Washington Post, de Wall Street Journal en Fox News negatief waren. Dit is bijna twee keer zoveel negatieve publiciteit als zijn liberale vertegenwoordiger Barack Obama ontving.

De enige keer dat Trump tijdelijk waardering van de massamedia kreeg, was toen hij Syrië aanviel met kruisraketten.

Bron:

https://www.rt.com/usa/435435-trump-close-down-media/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Het Trump-effect: 43 procent van de republikeinen wil de leugenmedia elimineren

  1. antiislamnu // augustus 9, 2018 om 01:15 //

    Nou bewijs genoeg aanpakken die handel voordat wij de lul zijn want voor je het weet worden sites als deze natuurlijk ook gesloten.
    Alex jones is al geëlimineerd door ze dus ja tijd voor actie

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s