Nieuw

Het Algemeen Dagblad schrijft een kritiekloos juichstuk over een Syriër die trots vertelt dat hij met een vals paspoort Nederland binnenkwam

Oppakken en het land uitgooien, want de boel belazerd met zijn valse paspoort, zou je denken. Maar dat komt niet op bij Babet van Pinxteren van het Algemeen Dagblad. Het is een asielpropagandastuk waar de Pravda jaloers op zou zijn.

Syrische vluchtelingen zijn fantastisch, ook vreselijk zielig omdat ze moesten vluchten, wél hoogopgeleid en ontzettend lief ook voor de kinderen.

Isabelle neemt vluchteling in huis: ‘Hij gaat met de kinderen naar zwemles’

En hij is zo gemotiveerd ook de Syrische Ahmad.

Syrische Ahmad zocht een woonplek in Delft. Hij was op zoek naar een plek bij een gezin, zodat hij van de kinderen snel en veel van de Nederlandse taal zou leren. Toen Isabelle dit bericht las wist ze dat dit was wat ze wilde: ,,Hoe mooi is dat, een vluchteling een plek kunnen geven in mijn huis.”

Zo gemotiveerd, dat Ahmad die hier nu een half jaar woont nog geen woord Nederlands spreekt.

Om in te burgeren in Nederland gaat Ahmad naar de bibliotheek voor het ‘Taalhuis’ om Nederlands te leren. ,,‘s Avonds schrijf ik woorden op, die ik de kinderen die dag heb horen zeggen”, zegt hij. Inmiddels kan Ahmad al wel wat Nederlands begrijpen, maar spreekt hij de taal uiteraard nog niet.

‘Uiteraard’. Hij is verdomme al een half jaar hier Babette-kut, als hij een beetje zijn best gedaan zou hebben en niet de hele dag voetbal zat te kijken op de I-pad zou zijn Nederlands onderhand vloeiend geweest zijn.

Hier wordt vaak gedacht dat vluchtelingen slecht opgeleid zijn of het niet goed hadden in Syrië. Maar dat is een groot misverstand.

De cijfers zeggen toch echt iets anders, Babet !

Vanuit Syrië is Ahmad via Turkije, waar hij drie maanden verbleef, naar Griekenland gevlucht.

Ja, want Turkije was een hartstikke onveilig land, waar je helemaal geen uitkering krijgt als Syrische deserteur. Als Ahmed een half jaar hier is, waar was dan die beroemde Turkije-deal van Mark Rutte trouwens ?

Ahmad is een frauderende oplichter, maar Babet, en Isabelle die steeds het woord voert voor Ahmad, brengen het alsof het een ongelukkige zielepiet is.

Dat werd een reis waarbij hij tien uur heeft gelopen en twee dagen zonder eten en drinken zat, maar uiteindelijk Griekenland bereikte. Om vanuit Griekenland naar Nederland te komen heeft hij zijn paspoort moeten vervalsen. ,,Toen ik in Nederland aankwam, waren mijn kleren nat en had ik geen andere spullen bij me.”

Ga weg, Babet. Ga heel ver weg ! Met je gore leugens.

Bij ‘Indebuurt‘ waar het verhaal ook verscheen sluit Babet af met een oproep:

Babet wil dit artikel graag afronden met een oproep: Takecarebnb zoekt nog een gastgezin in Delft voor iemand uit een AZC. Heb je na dit verhaal een tip, of wil je zelf je woning als logeerplek aanbieden? Kijk dan op: www.takecarebnb.nl en meld je aan.

En daar doen ze alles gratis voor niets, toch ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Het Algemeen Dagblad schrijft een kritiekloos juichstuk over een Syriër die trots vertelt dat hij met een vals paspoort Nederland binnenkwam

 1. Hij zal wel iets anders goed kunnen dan Nederlands praten.

  Like

 2. Jack vanderVeen // augustus 8, 2018 om 03:36 //

  Die rekening van Winst en Verlies, tsja.
  150.000 kosten, maar wanneer men de kosten erbuiten laat, blablabla. Dus bullshit en niet levensvatbaar instituut. Conclusie: opheffen, die subsidiezuiginstantie.
  Oh ja, en Ahmed wegens onder valse voorwendselen in Nederland asiel aanvragen met gefraudeerd documenten linea recta terugtrappen naar Syrië. Dat is niet zo ver.

  Like

 3. Mijn punt met die jaarrekening is, dat die lui er allemaal belang bij hebben want krijgen salaris, van de directeur tot de ‘vrijwilligers’.

  Like

 4. Domme gans stuurt aanrander met kinderen naar zwemles. Dit gaat fout in 5,4,3……
  en binnenkort wel allemaal dood aangertroffen worden.

  Liked by 1 persoon

 5. Persoonlijk denk ik eerder (voorzichtig) aan een win-win situatie.
  Zij krijgt iedere dag weer een vette beurt en hij gratizzzzz onderdak.
  Op het moment dat het haar gaat vervelen snijdt hij haar strot door.
  Domme zweefteef, je gaat toch zo’n leugenaar niet in huis nemen en alleen met de kinderen laten!!!!!

  Like

 6. Omdat de moraal bij Islamietjes nou eenmaal is: ‘O, mocht ik je kids niet verkrachten. Bij ons is dat de gewoonste zaak van de wereld’, gelet op de vele kindbruiden. Zal het achteraf wel weer janken worden en Ahmad (of wordt het ‘Ach-mad’, want ze zijn allemaal toch zooooo zielig) zal er dan zonder kleerscheuren vanaf komen onder het motto: ‘Iesse koeltoer’……..
  Mijn haren gingen gisteren spontaan omhoog staan toen ik het artikel in het AD zag en heb na het lezen meteen een teiltje volgekotst. Wat een domme dozen heb je toch, dom? Beter gezegd hersenloos.

  Liked by 1 persoon

 7. Dat ze maar snel eens flink gepakt gaat worden door die lieve Syriërs. Als je met een vals paspoort binnen komt ben je geen lieverdje.

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // augustus 8, 2018 om 10:22 //

  En nadat bekend is dat de man zijn paspoort vervalste en daarmee dus officieel crimineel geneomd mag worden, worden die kinderen niet door jeugdzorg preventief uit huis gehaald bij een onverantwoorde moeder?

  Liked by 1 persoon

 9. koddebeier // augustus 8, 2018 om 11:03 //

  Het probleem zou snel opgelost kunnen zijn als de mensen is eindelijk zouden stoppen deze linkse propaganda krantjes te kopen !!

  Like

 10. Mooi,…dat prille geluk

  En Isabelle…..?!
  Wel, die was tot aan het moment van dat vreselijke mes en de ijselijke schreeuw….vierenhalve maand, onpeilbaar gelukkig. De bofkont!

  Like

 11. J.J DE BOM- voorheen ‘De kindervriend’… Mooislim!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s