Nieuw

Geen satire: Duitse Rijksverkeersdienst gelooft dat mythische wezens dodelijke verkeersongevallen veroorzaken

Pixabay

Een “diep verontwaardigd natuurwezen” zou een ongevallenreeks op de A2 met elf doden veroorzaakt hebben – dit schijnen althans de verkeersautoriteiten van Niedersachsen te geloven: ze schakelde een “Elf-communicator” in. Maar dat hielp niet. Kort daarna was er weer een groot auto-ongeluk op de snelweg.

Het leest als een satire wat de Rijksverkeersdienst van het Nedersaksische  ministerie van Economische Zaken gepresteerd heeft. Maar het is waar: het bureau onder leiding van CDU-minister Bernd Althusmann ging vorig jaar met een zelfbenoemde “Elf-communicator” op zoek naar de ‘veroorzaker’ van de meer dan 3538 verkeersongevallen op de snelweg.

De dame heet Melanie Rüter, is 48 jaar oud en gediplomeerd kapster. Tegen het tijdschrift Bild zegt ze: “Ik had al vroeg de gift, om trollen en elfen in mijn omgeving waar te nemen. Dus: energieën van de natuur. Ik dacht bij mezelf, als ik met de natuur kan praten, kan ik ook het A2-probleem oplossen”. Dat dacht ook de Rijksverkeersdienst en accepteerde het aanbod van de zelfbenoemde spirituele genezeres. Het mocht immers niets kosten om de ‘doodsvloed’ te overwinnen.

In juni brachten de medewerkers van het ministerie de ‘Elf-fluisteraar’ naar de ongevalshaarden. En Melanie Rüter vond meteen wat ze zocht: “We voelden erg droevige energieën – van boze natuurwezens!” Ze had met hen gesproken en heeft zich bij hen “verontschuldigd” voor onze interventie in hun leefomgeving. Dat excuus werd geaccepteerd en ze zouden zich terugtrekken.

Blijkbaar hebben de mythische wezens niet veel haast om zich terug te trekken. Gisteren heeft zich op de A2 tussen Peine-Ost en Peine weer een ernstig verkeersongeluk voorgedaan. Aanvankelijk knalde een bestelwagen op het einde van een file in een oplegger. Daarna reed nog een vrachtwagen de twee voertuigen in. De bestuurder van de bestelwagen raakte ernstig gewond. Of de elfen zijn leven kunnen redden? Misschien weten de ambtenaren van Nedersaksen meer. Het ministerie van CDU heeft nu echter beloofd dat “een dergelijk incident zich niet meer zal voordoen”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/07/keine-satire-cdu/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Geen satire: Duitse Rijksverkeersdienst gelooft dat mythische wezens dodelijke verkeersongevallen veroorzaken

 1. Ja , als je van God los bent zal iets de plaats gaan innemen, spannend hoor

  Like

 2. @Merel,
  Persoonlijk denk ik dat het wat anders is.
  Het zou best wel eens zombie-gsm-gedrag kunnen zijn, ff appe of berichten checken tijden het rijden, verzin zelf maar.
  In NL is er iedere dag wel een aanrijding met tegenligger of een boom die zomaar ineens de weg oploopt whahahahahaha.
  Mensen met kinderen in de auto die met hun gsm zitten te spelen, allemaal zwaar onverantwoord gedrag van een debiele zombie generatie.
  Boetes van 2500 pleuro zijn hard nodig voor dombo’s die met hun gsm in de auto bezig zijn, misschien gaat dat een beetje helpen.

  Like

 3. Duchesne // augustus 8, 2018 om 09:00 //

  Mytische wezens, lijkt me eerder een tyfus allachtoon met een laserpen. Maar goed, als ee het over bovennatuurlijke krachten hebben, hierbij is dus de erkenning dat er elfen en trollen zijn……aardmannetjes dus die nu erkend zijn. Hierbij claim ik voordeze wezens vast de grond onder ieders voeten, en ze zullen de lijken van mislams in ONZE grond voeren aan hun aardvarkentjes.
  O, nog iemand interesse in een vuurstorm? Nee? Dan een hagelbui op de 23ste met golfballen.

  Mijn oma kwam uit Drente en geloofde in kabouters, elfjes en aardmannetjes, en niet in kerk en “god”, en is dat niet meer logisch dan geloven en je leven richten op een verzinsel van Arabieren en Joden?
  Heel die kerk en die islam zijn sekten met hel en verdoemmenis, niets positiefs of leuks, enkel haat en moord en doodslag, en pedofielen zijn het ook allemaal. Wat moeten we er eigenlijk mee?

  p.s. Bhoedissme en de Noorse goden hebben meer raakvlakken dan al die opgeklopte gefrustreerde zandneger shit. Laat hun haattempels affikken ! Ik zal het de elfjes vragen…

  Like

 4. Henk der Niederlander // augustus 8, 2018 om 09:15 //

  Maar even serieus dan.
  Deze Bernd Althusmann, moet dus in staan voor de veiligheid op de snelweg.
  Nmm. een sukkel die nog in sprookjes geloofd moet de veiligheid van de burgers waarborgen.
  Het enige wat Ik me hietbij nog af vraag, wat rookt of snuift deze dolle.

  Like

 5. Duchesne // augustus 8, 2018 om 10:32 //

  Hoezo sukkel Henk? Hoeveel figuren roepen dat god bestaat en hebben verantwoordelijke posities? Ze moorden zelfs uit naam van iets dat een ander heeft bedacht…..wie is er gek?

  Like

 6. Scrutinizer // augustus 8, 2018 om 10:50 //

  @Henk
  Maar politieke partijen die zich openlijk op een of ander “erkend” geloof beroepen, zijn wel OK?

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 8, 2018 om 10:50 //

  @Duchesne
  U was me voor…

  Like

 8. Henk der Niederlander // augustus 8, 2018 om 11:47 //

  Nou niet echt hoor.
  Ik ben zelf katholiek gedoopt en hou me aan de waarden van het moderne katholicisme maar ben uiteindelijk meer atheist dan katholiek.
  Dus om te denken dat Ik de hypocritie van deze zogenaamde katholieken ondersteun gaat me toch wel een paar straatjes te ver.
  Ik ben namelijk de overtuiging toegedaan dat veel van die ”vooraanstaande” katholieken gewoon opgeknoopt dienen te worden.

  Like

 9. Duchesne // augustus 8, 2018 om 12:10 //

  Yes Henk, we zijn het eens !

  Like

 10. Duitsland is tegenwoordig ,,Het land der Fabelen,,en als het door de regering uitgezocht word is het helemaal Bulshit en geeft aan wat het niveau is van deze sprookjes figuren.

  Like

 11. Al die lui die ons misleiden ……naar de met olie gevulde bronnen uit duizend en een nacht sturen en er in af laten zinken

  Like

 12. templars2017 // augustus 8, 2018 om 17:07 //

  Het word steeds bizarder , maar deze uitleg slaat alles ,het doet denken aan een toespraak van Ronald Reagan waarin hij stelde dat alle menings verschillen op de wereld onmiddellijk zouden verdwijnen als de aarde onder bedreiging zou komen van een dreiging van een andere planeet.
  Zou iemand ginder die opname gezien hebben?

  Like

 13. templars2017 // augustus 8, 2018 om 17:11 //

  Blijkbaar heeft Reagan het meer dan ééns aangehaald….https://youtu.be/iQxzWpy7PKg

  Like

 14. Piet Karbiet // augustus 8, 2018 om 17:15 //

  Het land wordt wel door een gestoorde kinderloze ouwe feeks bestuurt.

  Like

 15. Von Puffelen // augustus 8, 2018 om 19:09 //

  @Piet Karbiet
  https://www.henrymakow.com/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s