Nieuw

Duitse chef van de veiligheidsdienst: Islamitische kinderen onder de 14 jaar vormen een ernstige bedreiging voor Duitsland 

Foto: Twitter

De chef van de Duitse binnenlandse inlichtingendienst waarschuwt dat kinderen die in islamitische gezinnen in Duitsland worden opgevoed een gevaar voor de samenleving kunnen vormen. Conservatieve politici willen dat de leeftijd waarop het is toegestaan kinderen te monitoren  wordt verlaagd naar 14 jaar.

Het hoofd van de BfV, Federaal Bureau voor de bescherming van de grondwet, Hans-Georg Maassen, legde maandag uit dat kinderen uit islamitische gezinnen in Duitsland een “aanzienlijke potentiële bedreiging” vormen.

Funke mediagroep haalde het nieuwe rapport van de BfV aan waarin stond dat er signalen waren dat de “radicalisering van minderjarigen en jonge volwassenen” met grote waarschijnlijkheid stijgende was en zowel eerder als sneller plaatsvinden.

Het BfV-document schat dat 300 kinderen in Duitsland zijn blootgesteld en “vanaf hun geboorte zijn opgevoed met een extremistisch wereldbeeld dat geweld tegen anderen legitimeert en mensen die geen deel uitmaken van hun groep dehumaniseert. Wat zowel bezorgdheid wekt over gezinnen die naar oorlogsgebieden in het Midden-Oosten zijn gereisd als die in Duitsland.

Stephan Mayer, woordvoerder van de Christelijke Sociale Unie (CSU), stelt dat een dergelijke maatregel ook voor de bescherming van de getroffen kinderen zou zijn, aangezien sommige kinderen die naar crisisgebieden in Syrië en Irak reizen om deel te nemen aan de jihad zeer jong waren.

De minister van Binnenlandse Zaken van de CDU van de westelijke deelstaat Nordrhein-Westfalen, Herbert Reul, legt uit dat de autoriteiten passende “instrumenten nodig hebben om getraumatiseerde en gewelddadige repatrianten jonger dan 14 jaar het hoofd te kunnen bieden”.

De leeftijdsgrens voor toezicht werd in 2016 eerder verlaagd van 16 tot 14 jaar.

Bron:

https://www.telegraph.co.uk/news/2018/08/06/children-radicalised-home-islamist-parents-germany/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Duitse chef van de veiligheidsdienst: Islamitische kinderen onder de 14 jaar vormen een ernstige bedreiging voor Duitsland 

 1. Eigenlijk het “Deutsches Jungvolk” van nu, maar dan gore moslimtjes, bereidt om de Duitse ongelovigen maar eigenlijk iedereen die “kafir” is uit te roeien, na een gedegen training. Apart wel eigenlijk dat er een soort link naar het donkere Duitse verleden is te maken.
  Wanneer worden er godverdomme korte metten gemaakt met die vuile islam bende?!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Islam maakt geen enkel onderdeel uit en heeft nooit onderdeel uitgemaakt van EUROPA. NOOIT.
  RACISME tegen een blanke gentile minority = msm rascisme = rascisme tegen blanken = genocicide tegen blanke mensen.
  Wake the fuck up blanke mensen en snap wat er wereldwijd aan het gebeuren is.

  Liked by 1 persoon

 3. 14 jaar, je moet ze verdomme al monitoren als ze in de wieg liggen. Handgranaat als rammelaar.

  Liked by 1 persoon

 4. Autobahn // augustus 8, 2018 om 17:51 //

  Het gaspedaal zit altijd rechts. Gas geven is voor de Duitsers niet moeilijk.

  Like

 5. syberspees // augustus 8, 2018 om 18:03 //

  Ik heb wel eens meegemaakt toe ik ong. 7 a 8 Jr oud was. Ik speelde met 2 Turken van dezelfde leeftijd in de straat. Vlakbij stond een oude metaalfabriek. Er stond een container buiten de fabriek gevuld met allerhande metaal afval van de fabriek. de 2 turkies waren op die container bezig toen vroegen ze aan mij of ik een stuk speelgoed van hun die in die container was gevallen uit die container wilde halen want het lukte hun niet.
  Aardig als ik was ging ik die container in, ik zat/stond in de container. Zodra ik met mijn hoofd zoekend naar dat stuk speelgoed in de container ging hoorde ik het geluid van een ketting en voelde ik dat er stront aan de knikker was. Ik stak mijn hoofd linea recta uit de container en zag dat ze de 2 schuifkleppen van de contrainer boven mij dicht wilde doen en met die ketting wilde ze de kleppen op slot zetten zodat ik er niet meer uit kon. Ik ben als de sodemieter die container uit gegaan. Ik heb een sterk vermoeden dat er helemaal geen speelgoed in die container
  lag en dat het slechts een smoes was om mij een kutstreek te flikken. Moraal van het verhaal: zelfs de allerkleinste moslim word getraind om niet moslims te naaien en het liefst met de meest levensgevaarlijke consequenties voor de niet moslim. Als je nog geen racist bent, dan word je het met die lui vanzelf wel.

  Liked by 2 people

 6. De overheden zijn er niet voor ons……Wees op je hoede en kom nooit te dichtbij, een “afweermiddel” moet je bij de hand hebben, ongeacht wat, heb het altijd bij me

  Liked by 1 persoon

 7. Trouwens de foto erbij was van een artikel dat de ouders van die meisjes ze naar Allah zouden sturen met een bomgordel om,dus zo blij keken ze niet en die vetklep die erbij staat was een strijder niet hun vader,is toch leuk zulke ouders sturen ze je niet een dagje uit maar naar de eeuwige jachtvelden

  Like

 8. O ja Flo, las dat ze met biologische gasaanvallen ons willen aan vallen dan helpt iets in de hand hebben ook niet

  Like

 9. antiislamnu // augustus 8, 2018 om 23:08 //

  Islam is kanker en onze roverheid ook

  Like

 10. Onder de 14 jaar vormen ze een ernstige bedreiging, maar ook vanaf hun 14e !! Dus !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s