Nieuw

Donald Trump Jr. Warns: Big Tech and Democrats Want to Kill News Outlets Like Breitbart News

Donald Trump Jr. warned conservatives on Tuesday that Democrat activists together with Silicon Vally tech companies would move against news websites like Breitbart News.

President Donald Trump’s oldest son commented on the issue after Sen. Chris Murphy of Connecticut advocated for Facebook and YouTube to take down the “iceberg of hate and lies” like Alex Jones’s news outlet Infowars.

“A Democrat Senator openly admitting that Big Tech’s censorship campaign is really about purging all conservative media,” Trump Jr. wrote. “How long before Big Tech and their Democrat friends move to censor and purge Breitbart News, Daily Caller and other conservatives voices from their platforms?”

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Donald Trump Jr. Warns: Big Tech and Democrats Want to Kill News Outlets Like Breitbart News

 1. Voor wat het waard is

  “HYBRID OCCUPATION”: DE BEVOLKING WORDT NOOIT MEEGEDEELD DAT HET ONDER BEZETTING LEEFT. UIT EIGEN BEWEGING ZAL HET GEPEUPEL HET NOOIT ONTDEKKEN.

  Landen met de Europese bevolking leven onder een hybride bezetting. Hoe definieer je het?

  Landen met de Europese bevolking leven onder een hybride bezetting door het ‘Hybrid British Empire’. Een andere manier om deze entiteit te definiëren is “The British World Order”. In het ‘Hybrid British Empire’ is ‘Hybrid’ vergelijkbaar met een hybride oorlogsvoering.
  Hier is een van de definities van de hybride oorlogsvoering = “meerdere instrumenten voor macht en invloed, met de nadruk op niet-militaire hulpmiddelen, om een ​​agenda te volgen, iemands interesses buiten zijn grenzen”.

  Een “hybride beroep” is een beroep waarbij de bewoner nooit het slachtofferland binnenvalt, maar een collaboratorregime instelt door infiltratie van de bureaucratie en, zoals Machiavelli schreef, door “een vriendelijke oligarchie te creëren”. Het volk wordt nooit op de hoogte gebracht dat het onder een bezetting leeft. Op zichzelf zullen de bevolking en de pseudo “elites” nooit ontdekken dat ze onder een bezetting vallen. Deze “hybride bezigheid” is de huidige situatie in de VS. Europa is een andere slaaf, een ander geval van een sadistische hybride bezetting. Rusland en Oekraïne hebben een hybride bezetting door de Britten. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne wordt georganiseerd en uitgevoerd door de Britten en hun infiltratienetwerken. De oorlog tussen twee kanten, beide gecontroleerd door de Britten, is wat er tussen Rusland en de VS komt, inclusief een uitwisseling van nucleaire aanvallen.

  Echter, in Rusland en Oekraïne vandaag, is er een echte weerstand tegen de geheime Britse bewoner.

  Opmerking: de meeste andere landen vallen ook onder een hybride bezetting door dezelfde entiteit, door het hybride Britse rijk. Maar in de landen met de Europese bevolking is de hybride bezetting momenteel in de meest sadistische, genocidale vorm.

  Een van de vormen van hybride bezetting is “een Lackey State”. In Europa zijn Nederland en Zwitserland lakeitsstaten van de Britse “Wereldorde”.
  Het geval van Zwitserland is interessant. Inderdaad, Zwitserland is misschien wel het beste land in Europa, met grote democratische tradities (“een parlement” in elk dorp), met slimme, fatsoenlijke mensen, die relatief goed af zijn. Maar verrassend genoeg is de Zwitserse bureaucratie de meest slaafse, fanatiekste en weerzinwekkende lakei van de Britse Hybride. Het wordt niet begrepen door de Zwitsers zelf, ondanks solide intellectuele tradities, en ondanks de sterke soevereine politieke beweging in Zwitserland.


  Zwitzerland is de staat van de Britse Wereldorde. Hier staat de Zwitserse overheid in de rij om het Britse favoriete huisdier, China, te verwelkomen in de persoon van de voorzitter Xi.

  De lakei-staat van Zwitserland en van Holland biedt een beter inzicht in verschillende speciale operaties van de Britten. Dus, het hoogste en meest directe gevaar voor de wereld is de mogelijke aanval van Noord-Korea door de saboteur Amerikaanse generaals. De aanval zal worden gesaboteerd, de Zuid-Koreaanse bondgenoot zal worden gesaboteerd en opgeofferd, net als alles waar de Amerikaanse generaals en bureaucraten de afgelopen 50 jaar bij betrokken zijn geweest. Dus, Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, en een agglomeratie van 20 miljoen inwoners, kunnen worden vernietigd door de 20.000 artillerie-eenheden van het Noord-Koreaanse leger.

  Bron:
  https://thenewneandertalienen.wordpress.com/2017/07/19/a-definition-of-hybrid-occupation/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s