Nieuw

De grot met verloren zielen

Door de film ‘The Matrix’ is de term “red pilled”ontstaan. Je ziet in deze actie/scifi film dat de hoofdacteur (Reeves) de blauwe of de rode pil moet slikken met de waarschuwing van hackergroep leider “Morpheus” dat Reeves de werkelijkheid kan betreden met de rode pil maar er is geen weg terug.

Met de blauwe pil blijft Reeves in de wereld zoals de mensheid deze beleefd maar feitelijk een projectie is van hogere machten. Gestuurde media en controle maakt werkgetrouwe mieren en daarmee relatieve zingeving en ontplooiing, recreatie en het naïeve vertrouwen in de overheid en de industrie en daarmee gelijkstaand een vals gevoel van stabiliteit en zekerheid. Het leven word als vanzelfsprekend gezien en de illusie van vrijheid wordt gevoed door brood en spelen. Ignorance is bliss ook.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on De grot met verloren zielen

  1. Von Puffelen // augustus 9, 2018 om 14:35 //

    Een goed artikel, ik heb er geen woord spaans in kunnen vinden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s