Nieuw

Ahmed Marcouch aangehouden tijdens jihadvakantie in Spanje

Ahmed Marcouch screenshot YouTube

De moslimbroeder doet een uitgebreide huilie-huilie in ‘De Gelderlander‘.

Ahmed Marcouch is in Spanje naar eigen zeggen het slachtoffer geworden van etnisch profileren.

,,Opeens riepen twee agenten: ‘Hé meneer’. We stopten en moesten onze paspoorten laten zien. Zonder enige aanleiding begonnen ze er foto’s van te maken. Ik vroeg hen dat niet te doen omdat we niets verkeerds hadden gedaan en ze er het recht niet toe hadden, maar ze gingen gewoon door. Op mijn vraag of er een concrete aanleiding was of dat het om etnisch profileren ging, gaven ze geen antwoord”, zegt het voormalige Kamerlid.

De controle was volgens Marcouch ‘overduidelijk’ gebaseerd op het ‘Arabische uiterlijk’ van zijn gezinsleden en hemzelf. Marcouch zuigt het uit zijn moslimduim, want de agenten gaven geen verklaring waarom ze hem aanhielden zei hij net zelf. Misschien is Marcouch een beetje paranoia, of vond dat hij al te lang niet meer in het nieuws geweest was.

Ik ben ook wel eens aangehouden in Spanje, omdat ik een blanke Nederlander ben waarschijnlijk. Dat de ETA net een aanslag gepleegd had en we rondreden in een auto met Frans kenteken uit het Franse deel van Baskenland had er natuurlijk niks mee te maken. Dat ging wel een beetje harder dan wat Marcouch overkwam. Ik heb nog nooit zo snel met mijn snufferd in het grint gelegen met een laars in mijn nek en tig automatische geweerpistooldingen op me gericht.

Alleen maar omdat ik een blanke Nederlander ben.

Het echte slechte nieuws is dat Marcouch weer onderweg terug naar Nederland is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Ahmed Marcouch aangehouden tijdens jihadvakantie in Spanje

 1. Frans Wouterse // augustus 8, 2018 om 22:23 //

  Ik ben in de 80er jaren een keer door een heel zwaar bewapend peloton uit mijn auto getrokken bij het laatste stoplicht van Malaga samen met vrienden en twee vrienden. Er was een bankoverval gepleegd in Fuengirola met bijna dezelfde Ford Granada als ik. Na uren konden we de cel verlaten. Dat kan nou eenmaal gebeuren.

  Like

 2. Dankzij etnisch profileren is hij burgemeester geworden!!
  Heel eng mannetje die marcouch.

  Liked by 4 people

 3. antiislamnu // augustus 9, 2018 om 00:30 //

  Wat een kwal die vieze marokaan

  Liked by 2 people

 4. Miss Arnhemm // augustus 9, 2018 om 01:09 //

  Wat een kwal die Marcouch van mij mochten ze m in een kerker stoppen. Aandachtsgeile burgemeester zeg. Zelfs op vakantie heeft ie wat te melden. Bah

  Like

 5. HET PAARD VAN TROYJE.

  Like

 6. claasje kater // augustus 9, 2018 om 11:33 //

  etnisch profileren werkt toch wel, gelukkig zijn niet alle spanjaarden gek geworden

  Like

 7. En Marcouch maar janken in dat artikel. Typisch het slachtoffergedrag van een moslim.

  Liked by 1 persoon

 8. Als agentje was hij niks als kamerlid was hij niks en als burgemeester is het niks en wordt het niks met deze kaviaar socialist. Gewoon een politieke hondelul sorry ik bedoel onbenul

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s