Nieuw

Afrikaanse migrant die in Frankrijk vier jongens misbruikte zegt ‘het is normaal’ in zijn land om de geslachtsdelen van tieners te kussen

Foto: Afrikaanse medicijnman.

Een 33-jarige Soedanese migrant werd op 6 augustus veroordeeld voor seksuele aanvallen op vier tienerjongens, bericht L’avenir de l’Artois.

De Soedanese migrant en de vier tieners wonen allemaal in hetzelfde district in Sallaumines.

De jongens, allen tussen 12 en 13 jaar oud, zeggen dat hij hen in huis uitnodigde en toen begon met een crème op hun intieme delen te smeren.

De migrant begon daarna hun geslachtsdelen te kussen en dwong hen hetzelfde te doen.

“Volgens hem was dit geen seksuele aanval, hij wilde ze genezen door het aanbrengen van een crème op hun geslachtsdelen (…) voor hem is het aanraken en zoenen van de geslachtsdelen van tieners niet problematisch, het is een gebruik in Soedan”, verklaarde de migrantentolk.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/08/african-migrant-who-abused-four-boys-in-france-says-its-normal-in-his-country-to-kiss-a-teenagers-genitals/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Afrikaanse migrant die in Frankrijk vier jongens misbruikte zegt ‘het is normaal’ in zijn land om de geslachtsdelen van tieners te kussen

 1. Makkelijk toch die cultuur dingetjes ik heb ook een cultuur maar ik mag niet een leuke man van rond de 40 aanvallen, toch?
  Lulkoek dus. hij is in het westen dus hoort hij het te weten dit is strafbaar want zijn ook nog minderjarig.

  Like

 2. soedanese pedo

  Like

 3. Als je dat ‘normaal’ vind, ga terug naar daar waar dat de norm is.
  Die norm is niet te vinden in Europa. Dus ga terug.
  Hier, in Europa vind je die norm niet, niet nu en niet ooit,

  Like

 4. Jack vanderVeen // augustus 8, 2018 om 17:37 //

  Feniks, NOG NIET!!!!
  Het tij kan zo keren.
  Hoeveel pedofielen opgebouwd uit zwart onkruid hebben de dan reeds ontsprongen. Hoeveel zullen er nog meer met die onnozelheid wegkomen. En als het zo doorgaat zal het op een dag allemaal door de beugel kunnen VERMITS je zwart bent.

  Like

 5. alwine kerkhof // augustus 8, 2018 om 19:26 //

  Hij wilde ze genezen……van wat?

  Like

 6. Is ook verwarrend allemaal als wetenschappers beweren dat de mens uit Oost-Afrika stamt maar dat ze om tot dit fakeniues te komen uit de oude geschriften ‘homo’ met ‘de mensheid’ hebben vertaald terwijl er duidelijk ‘homo’s, lepsen, pedo’s en genderkiezers’ stond. Wij hebben, als Neanderthaliers en Kelten, nooit last gehad van die rare fratsen.

  Like

 7. Laat me raden waar drie ‘crème’ vandaan komt…….. Getver, zal ook wel een Afrikaans gebruik zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s