Nieuw

Trump eist van de Europese koloniën dat ze als de bliksem 2% bijdragen aan het NATO-petrodollar leger – Geeft 38 miljard gratis militaire steun aan Israël

De Amerikaanse Senaat keurde een maatregel goed die het pakket van 38 miljard dollar defensie-steun voor Israël over 10 jaar dat in de laatste dagen van de regering-Obama werd onderhandeld, in de wet zou codificeren.

De U.S.-Israel Security Assistance Authorization Act van 2018, goedgekeurd woensdag, geeft het verdedigingspakket de imprimatur van het Congres, waardoor elke toekomstige president niet zou verloochenen. De overeenkomst van 38 miljard dollar waarover in 2016 is onderhandeld, is voor Israël de meest genereuze ooit.

Haaretz >>

De Amerikaanse president Trump wil dat NAVO-lidstaten nog veel meer geld aan defensie gaan uitgeven. De huidige norm van 2 procent van het bruto binnenlands product is niet genoeg. Hij wil naar 4 procent, zei hij tijdens de NAVO-top tegen de regeringsleiders van NAVO-lidstaten in Brussel.

Dutch Pravda >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Trump eist van de Europese koloniën dat ze als de bliksem 2% bijdragen aan het NATO-petrodollar leger – Geeft 38 miljard gratis militaire steun aan Israël

 1. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 11:11 //

  En wat hij links uitspaart, deelt hij rechts uit.
  Kortom: via de wet van de communicerende vaten draaien wij op voor Israels factuur, maar het is wel Trump die er als weldoener behandeld wordt. Knap gespeeld, dat moeten we hem nageven.

  Like

 2. Von Puffelen // augustus 7, 2018 om 12:38 //

  De NAVO is al zo’n 30 jaar totaal overbodig en kan per direct worden ontmanteld.
  Alleen voor de Goud Olie Drugs oorlogjes van de elites is ze nodig en kan jan met de pet zich voor zijn kloten laten schieten in den vreemde zoals in fucking afghanistan waar wij alleen maar nodig zijn om de papavervelden en pijpleidingen te bewaken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s