Nieuw

The Perverse Sexual Habits of the Prophet

An Account by Fr. Zakaria Botros

Part 1

Father Zakaria Botros recently ran a show dedicated to discussing the question of morality and how it is—or should be—one of the hallmarks of “prophethood.” At the start, he posed the focal question of the show: “Was Muhammad the prophet a moral man—the most upright man, worthy of being emulated by the world?”

He opened the show by relying on an Ibn Taymiyya quote, which evaluated the signs of prophethood. Taymiyya asserted that there are many false-prophets, such as Musailima “the Liar,” a contemporary of Muhammad. Taymiyya concluded that many of these so-called prophets are, in fact, “possessed,” and that the only way to determine the authenticity of any prophet is by examining his biography (sira) and deeds, and see if he be found worthy of the title.Father Zakaria Botros recently ran a show dedicated to discussing the question of morality and how it is—or should be—one of the hallmarks of “prophethood.” At the start, he posed the focal question of the show: “Was Muhammad the prophet a moral man—the most upright man, worthy of being emulated by the world?”

Raymond Ibrahim >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s