Nieuw

Social Media Purge Continues as Tommy Robinson Removed from Instagram, Fears Facebook Next

Anti-grooming gang activist and independent journalist Tommy Robinson says he has been purged from Instagram, and fears parent company Facebook Inc. will erase his presence next.

Robinson, who was recently freed from prison after a conviction for contempt was quashed by the Lord Chief Justice, had already been booted from the Twitter micro-blogging platform earlier in the year for alleged ‘hateful conduct’ — in particular, he has claimed, for a tweet which stated the statistics on the ethnic breakdown of grooming gang rapists (mostly Muslims of South Asian extraction) and their victims (mostly white working-class girls).

Robinson’s removal from Instagram follows the near-simultaneous purge of InfoWars anchor Alex Jones from Apple, YouTube, Spotify, and Facebook — a move Robinson criticised.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Social Media Purge Continues as Tommy Robinson Removed from Instagram, Fears Facebook Next

 1. templars2017 // augustus 7, 2018 om 22:06 //

  het is niet allen hij en Jones die verwijderd zijn ,er zijn er nog heel wat meer ,het is alsof er een internationale black-out van alt media in gang is gezet ,als de oppositie blind wordt gemaakt rijst de vraag Waarom?
  Het is te toevallig dat het nu allemaal gebeurt ,de mogelijkheid dat iets groot op til is valt niet uit te sluiten , daarbij “toeval bestaat niet dit is het gevolg van een reden die niet is gekend”.

  Like

 2. tim pietersen // augustus 7, 2018 om 23:58 //

  “In A Time Of Universal Deceit, Telling The Truth Becomes A Revolutionary Act” – George Orwell

  they call it hatespeech…………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s