Nieuw

Salvini: Italianen moeten meer kinderen krijgen – en de migranten moeten het betalen

In Italië heeft de regerende Lega-partij een uitgebreid nieuw gezinsprogramma aangekondigd. Het doel is om ervoor te zorgen dat Italianen weer meer kinderen krijgen. Kinderopvang en andere maatregelen zullen worden gefinancierd door een belasting op geldovermakingen door migranten naar overzees.

Matteo Salvini, Italiaans vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken, heeft verklaard dat hij wenst dat het Italiaanse echtpaar in de toekomst weer meer kinderen gaat krijgen. Zijn partij zal hiervoor een wetsvoorstel indienen, meldt Il Giornale.

“We hebben een Ministerie voor het Gezin in het leven geroepen om te zorgen voor vruchtbaarheid, kleuterscholen en een eerlijker belastingstelsel voor grote gezinnen. Aan het eind van ons mandaat, zal deze regering meer afgemeten worden aan het aantal pasgeborenen dan aan de schuld”, zei Salvini in een interview met Breitbart vorige maand .

Aan het begin van dit jaar publiceerde het Italiaanse bureau voor de statistiek (ISTAT) cijfers die voor de komende decennia als gevolg van het lage geboortecijfer een bevolkingsafname van ongeveer 10% voorspellen .

Het in maart gepresenteerde wetsvoorstel ziet het traditionele huwelijk tussen mannen en vrouwen als de basis voor een gezin. Het nieuwe gezinsbeleid van de Lega wil ook abortussen proberen te voorkomen. Contante betalingen voor kinderen onder de drie jaar, gratis kleuterscholen en belastingvermindering moeten de Italianen motiveren.

De belasting op de geldtransacties van migranten naar het buitenland moet ofwel 3 procent van het totale bedrag bedragen ofwel minstens 5 euro.

Matteo Salvini en zijn Lega ervaren een snelle stijging in de peilingen. Momenteel is Lega  in een nek aan nek race met de Vijfsterren-beweging.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/07/salvini-italiener-kinder/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Salvini: Italianen moeten meer kinderen krijgen – en de migranten moeten het betalen

 1. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 21:22 //

  Ik ben tegen die belasting op geldverkeer.
  Kan wel als een migrant een uitkering trekt.
  Maar als pakweg een Chinese IT-er van Huawei een deel van zijn salaris waar ie hard voor gewerkt heeft en al veel IB over betaald heeft, spaart en naar China wil overboeken, mag het niet zijn dat ie daarover nog eens zou moeten betalen.
  Zelfde voor een Indier bij Tata of whatever of een Amerikaan die voor IBM werkt of een Brit voor Shell of Unilever of zo.
  Overigens zou het interessanter zijn vast te stellen hoeveel uitkeringsgerechtigden gemiddeld over maken per maand om te concluderen dat als ze zoveel overhouden, de uitkeringen dan navenant omlaag kunnen 🙂

  Like

 2. scherpschutter1943 // augustus 7, 2018 om 23:09 //

  Het wordt eens tijd dat in het opstellen van wetten een onderscheid gemaakt moet worden voor welke nationaliteiten deze gelden. Met algemene wetten voor iedereen blijft het dweilen met de kraan open. Linksen roepen direct dat dit discriminatie is. Ik noem het gewoon onderscheid. Is niet alleen een mening maar ook een oplossing voor veel problemen

  Like

 3. Eugene de Groot // augustus 8, 2018 om 00:32 //

  Een man naar mijn hart.
  Wel jammer dat hij laatst zei dat de migranten over de E.U. verspreidt moeten worden, maar ik beschouw het als een tussenstap, want voor de rest is deze kerel zonneklaar. Hij doet wat hij zegt, daar gaat het om.

  Like

 4. Hadden wij maar zo iemand, net als Sebastian Kurtz , die wil ik ook wel inruilen voor Rutte, wel sneu voor hun

  Like

 5. Hij zegt eigenlijk hetzelfde als Rutte &co , we hebben de migranten nodig links om of rechts om….en het kan me niets schelen of ze wel of niet belasting gaan betalen op overmakingen. We hebben al een tekort aan woningen en werk/banen en zitten hutje op mutje.
  Laat je niets wijs maken al die gasten hebben een AOW gat dat betalen wij, de sociale woning die er al is of gebouwd word betalen we ook,waar hebben we die gatenkaas van elders voor nodig?nergens voor.

  Like

 6. @Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 21:22 //

  Die lui horen hier helemaal niet te zijn.

  Ze gaan maar in hun eigen land aan de slag. Dit land is vol en de grens hoort dicht te zijn.

  Like

 7. Die kinderopvang die gefinancieerd word door migranten is dat voor autochtonen vrouwen?
  ja die moeten aan de bak lol wie financieerd er nu wie ?

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 21:22
  Ik ben tegen die belasting op geldverkeer.
  ———–

  Speculeren met geld is wel okay toch, als ik je juist inschat ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s