Nieuw

Ongekende gecoördineerde censuuractie tegen Infowars door alle grote platforms tegelijkertijd – Het einde van de vrije meningsuiting

"Just because you are paranoid doesn't mean that THEY are not out to get you".

Apple, Facebook, Spotify, YouTube (Google) hebben allemaal Infowars verboden binnen 12 uur na elkaar. Dit is gecoördineerde big tech censuur. Dit is het digitale 1984. Dat is ongekend.

Ze hoeven zich niet te verantwoorden, ze hoeven geen reden te geven, er zijn geen mogelijkheden om in beroep te gaan. In plaats van dat het internet ons vrijheid van informatie heeft gegeven, heeft het zich onder deze giganten ontwikkelt tot de grootste muilkorf. In plaats van dat het de samenleving democratischer maakt, heeft het de duistere krachten achter de overheden een monopolie op de informatievoorziening gegeven. Naar believen aan en uit te zetten.

De timing is geen toeval: deze platforms reageren op campagnes van linkse activisten en de MSM die vastbesloten zijn conservatieve stemmen te onderdrukken. Sinds de verkiezing van Donald Trump is links steeds paniekeriger en harder gaan schreeuwen om de tegenpartij monddood te maken.

Het gaat er niet om wat je van Alex Jones vindt, of het een complotdenker of een pillenverkoper is, die al wel voor de poorten van Bilderberg stond te protesteren nog voor de meesten ervan gehoord hadden. Het punt is dat iemand met een miljoenenpubliek met een gecoördineerde actie in één klap uitgeschakeld kan worden.

Je mag revoluties via Twitter en Facebook starten in landen die de globalisten niet aan staan, maar andersom word je mening tot fakenews of hatespeech bestempeld en dat is reden om je dan kalt te stellen. Ze hoeven alleen maar te zeggen dat het ‘hatespeech’ is.

The left has been increasingly opposed to free speech in recent years, starting on college campuses, which have become danger zones for conservatives even as administrators rush to create “safe spaces” for liberals. President Barack Obama excoriated the Supreme Court publicly for its decision in Citizens United, and Hillary Clinton ran for president in 2016 on an explicit promise to change the First Amendment to deny corporations free speech.

But Trump’s surprise election sent that intolerance into overdrive.

The left blamed “fake news” on social media platforms, and conservative news websites, for creating the world within which Trump found his audience and broadcast his message. They are determined to prevent that from happening again – Breitbart

Links wil de macht terug en schrikt er niet voor terug om vals te spelen en geweld en censuur te gebruiken. Misschien denk je, ach het is maar Infowars, maar nu ze deze stunt hebben kunnen verrichten zullen na Infowars ongetwijfeld anderen volgen. Breitbart, Drudge Report, WND, GeenStijl, Geert Wilders, Lauren Southern, Pat Condell zullen vast ook allemaal op het lijstje van links staan.

De EU-dictatuur heeft al een contract getekend met Google/YouTube, Twitter, Facebook en Microsoft waarbij zij hun censuur aan deze bedrijven delegeren. De EU krijgt dus censuur zonder enige vorm van proces, in ruil voor niet nader omschreven gunsten aan die bedrijven. Vorige maand legde de EU een boete van 4.34 miljard euro op aan Google om ze even iets duidelijk te maken. Denk je dat ze niet ook overleggen welk nieuws ze willen dat er wel en – net zo belangrijk – niet gebracht wordt ?

Toen Marine Le Pen vorig jaar de verkiezingen dreigde te winnen van Rothschild Macron, gooide Zuckerberg 30.000 Le Pen pagina’s in de prullenbak, maar Ollongren Bilderberg jammert liever over nooit aangetoond Russisch FakeNews, terwijl in de VS. na een jaar nog steeds geen Russian collusion bewezen is al gaat het er elke 10 minuten over op CNN.

Het inzetten op ‘hatespeech’ is volkomen arbitrair zolang daadwerkelijke hatespeech geen strobreed in de weg gelegd wordt. En is dan ook alleen een instrument om een politieke mening de mond te snoeren.

We kunnen vermoeden dat de rol die Infowars gespeeld heeft bij de verkiezing van Trump een van de redenen was, een andere zou de islamkritiek van Paul Joseph Watson kunnen zijn. Maar diens You-Tubekanaal bestaat nog steeds, en is verder ook nergens geband. De conspiracy theorieën van Jones zullen ook geen reden geweest zijn, die verspreidt hij al vele jaren.

We zullen het nooit weten, want deze tech companies hoeven zich nergens voor te verantwoorden. De First Amendment is niet op hen van toepassing want het zijn private companies, wat het First Amendment in een benarde situatie brengt nu de vrije informatievoorziening volledig in handen is van slechts enkele enorme multinationals.

En dát is een probleem. Ik ben geen voorstander van overheidsingrijpen. Ik wil zo min mogelijk overheid. Een van de taken die naar mijn mening wel bij de overheid hoort te liggen is het scheppen van een omgeving, regels opstellen als een First Amendment, waardoor vrije informatievoorziening gegarandeerd wordt.

Nu dit cluster van monopolisten beslag gelegd heeft op de informatievoorziening kan het niet meer aan hen zijn om ondoorzichtig te bepalen wat wel en niet gepubliceerd kan worden. Daar zijn ze te groot voor geworden. Op de EU hoeven we niet te hopen, allereerst is dat een illegaal construct, maar zoals we boven gezien hebben zijn die maar al te blij met deze censuur-optie waar zij zichzelf niet voor hoeven te verantwoorden, maar wel in achterkamertjes druk uit kunnen oefenen.

Het is aan Donald Trump en het Amerikaanse Congress om hier het First Amendment te handhaven en deze informatiemonopolisten te beteugelen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

21 Comments on Ongekende gecoördineerde censuuractie tegen Infowars door alle grote platforms tegelijkertijd – Het einde van de vrije meningsuiting

 1. Zo :

  Like

 2. begint om 17:00

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. toen ik rond 2000 mijn eerste internet aansluiting kreeg heb ik me altijd verbaasd hoe Google zo snel zoekresultaten kon genereren. Ik heb het vermoeden dat Google in elk land al infrastructuur had aangelegd voor Google zogenaamd werd uitgevonden. Hier heeft een smerig plan van enorm grootkapitaal achter gezeten. Uiteindelijk stoppen we onze eigen nek in de strop die allang klaar stond door op advertenties te klikken of aandelen van dit soort bedrijven te kopen. Ze hebben hun geld allang terug verdiend. Vrij internet was maar even een worst. Binnenkort is het echt voorbij en is iedereen slaaf. En we hebben het zelf gedaan.

  Kat is het land al uit omdat hij anders gearresteerd wordt en er zullen steeds meer sites aanklachten krijgen wegens hate speech. Vroeg of laat deze site ook al hoop ik dat het nooit zover komt.

  Dat zelfde geldt ook voor grote bedrijven die opeens allemaal een Facebook pagina, Twitterde en naar you tube gingen. In alle reclame uitingen op tv was het opeens volg ons op Facebook enz. Opeens was het er en het volk ging massaal naar deze sites. Zou daar geen plan achter hebben gezeten. Nu hebben ze het volk in hun macht. In nog geen 20jaar tijd. Tel nog eens 20 jaar verder en waar staan we dan.

  Liked by 1 persoon

 6. en wat te denken van al die antivirus programma’s. weet jij veel of via die software alles op jouw pc gezien kan worden ( en dat denk ik van wel ) en verkocht word, opgeslagen op grote databanken. Internet heeft van begin een bijkomstigheid van bespieden en controle als lucratieve handel

  Like

 7. Piet Karbiet // augustus 7, 2018 om 11:30 //

  Dit is zeer ernstig. Los van wat je van Alex Jones vind. Je drukt de oppositie zo in het nauw en dan kan het hard gaan. Unilever verkoopt ook troep. #solidarność #ceaușescu

  Like

 8. Von Puffelen // augustus 7, 2018 om 12:09 //

  Internet is opgezet om wereldwijde resonanties veroorzaakt door CERN als data terug te pompen.
  Het grootste deel van de bandbreedte wordt doorvoor gebruikt.

  Like

 9. scherpschutter1943 // augustus 7, 2018 om 14:46 //

  De staat is je ergste vijand. De staat is in principe links, vanwege het feit dat links, desnoods met geweld ( ook in nederland) haar zin doordrijft en door vriendjespolitiek en manipulatie, ondanks de verkiezingsnederlagen, een dikke vinger in de politiek en de ambtenarij houdt. De benoeming van Halsema tot burgemeester van de vrijstaat amsterdam is daar een schoolvoorbeeld van. (De fractiedictator van groenlinks).

  Like

 10. Like

 11. Allemaal overstappen op Russische servers?

  Like

 12. Eugene de Groot // augustus 8, 2018 om 00:03 //

  Het zal mij een biet zijn we me volgt en of data opgeslagen wordt.
  Ik laat me de mond niet snoeren. Wat kan er gebeuren, zolang er niet gescholden word, en zolang je niemand bedreigt.
  Mochten de bolsjewisten van deze moderne tijd ooit echt aan de macht komen, dan is het toch al gedaan met je. Of ze nu je data hebben of niet.
  Vrijheid, eer en geweten zijn een groot goed, en volstrekt normaal om uit te dragen. En dat moet correct, maar altijd ongezouten mijns inziens.

  Like

 13. tim pietersen // augustus 8, 2018 om 00:14 //

  those that make peacefull debate impossible make violen t revolution inevitable

  Like

 14. Like

 15. Like

 16. Privacy is een mythe, ‘ze’ weten alles over de gewone man of vrouw, van je medische gegevens, seksuele voorkeur tot je bank/spaarrekening. Vraag mij alleen nog af wanneer men daadwerkelijk gechipt wordt en contant geld verboden is geworden.

  Like

 17. Like

 18. antiislamnu // augustus 10, 2018 om 22:40 //

  Op you tube kan je sommige filmpjes die je in Polen wel ziet niet bekijken in Duitsland ook filmpjes die je in Nederland wel kan zien kan je in Duitsland niet zien.
  Uiteraard zijn dit natuurlijk filmpjes die negatief zijn voor hun open grenzen grenzen beleid en de asielparasieten invasie.
  Ik kwam daar achter toen ik bij you tube in mijn bibliotheek een filmpje zocht en aan mijn zwaar gehersenspoelde vrienden wilde laten zien.
  Ik kreeg de melding: deze video kan u niet in dit land afspelen nou dan weet je ook dat ze zwaar gemanipuleerd worden en de waarheid niet mogen zien .

  Like

 19. Blank Welzijn // augustus 11, 2018 om 11:23 //

  Gab is ook flink wakker overigens met de ADL tweet. Wat dat betreft zijn er wel goede ontwikkelingen.

  Like

 20. marhammed // augustus 12, 2018 om 21:24 //

  Inderdaad antiislamnu, Ik ben regelmatig in de visegrad landen en sommige filmpjes kan ik daar bekijken en zelfs doorsturen naar vrienden, maar zij kunnen deze in het islamitish koningkrijk belgistan niet bekijken! En wat google betreft, je kan alles opzoeken en vinden wat ze willen dat je MAG vinden.

  Like

 21. Eens kijken hoe de massa hierop reageert. Niet? Wel, dan pakken we de echte probleemsites aan. Het platleggen van InfoWars is slechts een oefening/test.
  O, en dan nog even dit: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2227440-big-brother-2-0-in-china-bepaalt-je-sociale-score-je-leven.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s