Nieuw

Het Kalergie Plan – Samenzweringstheorie of daadwerkelijk plan?

De Spiegel columnist Sascha Lobo publiceerde onlangs een lijst van “rechtse populistische” woorden waarin het Pirinçci-citaat “omvolking” wordt beschreven als een typisch rechtse samenzweringstheorie. Heeft Lobo gelijk, zijn er helemaal geen plannen voor maatschappelijke herstructurering, of zit er iets achter?

Om vooruit te lopen op het antwoord: ja en nee. In Europa en Azië (en waarschijnlijk overal elders) is de “bevolking” van de respectievelijke heerschappij geenszins een zeldzame maat van Prins van alle soorten. Het vreemde Duitse woord “Bevölkerung” (bevolken) komt hier zelfs uit voort. De Brandenburg-Pruisische keizers en koningen waren bijzonder dol op het bevolken. De Nederlandse wijk in Potsdam is een stenen getuigenis van de nederzetting van Nederlandse vakmensen door de Soldatenkoning. Direct ernaast staat de kerk van de katholieke parochie van Petrus & Paulus, gebouwd door Belgische wapensmeden. En op nog geen honderd meter afstand staat een Franse protestantse kerk voor de Hugenoten zoals Thilo Sarrazin.

Monarchen verder weg beheersten ook heel goed het nieuw-bevolken van grote regio’s. Zo riep de Sjah van Perzië eeuwen geleden de christelijke Armeniërs op naar Iran te komen om zijn economie te versterken. De nakomelingen van deze immigranten hebben vandaag de dag natuurlijk te lijden onder het regime van de islamitische mullah, dat hen als derdeklas burgers behandelt. In het algemeen kan gesteld worden dat het bevolken vaak ten koste ging van de immigranten of hun nakomelingen en ten voordele van de heersers en de inheemse bevolking. De Banater Schwaben, de Transsylvanische Saksen en de Volga-Duitsers zouden er heel wat over kunnen vertellen.

De nazi-bevolkingsplanners in de Tweede Wereldoorlog spraken niet van “bevolken” maar van “omvolken” in de bezette gebieden van Oost-Europa, omdat de inheemse bevolking zou moeten worden vervangen door “Arische” kolonisten of hen als slaven zouden moeten dienen. Naar aanleiding van dit onmenselijke project van de nazi’s koos de schrijver Akif Pirinçci de term “omvolking” om kritiek te leveren op de geforceerde massale immigratie van opportunistische moslims en Afrikanen, die volledig ten koste gaat van de inheemse Duitse en Europese bevolking, met uitzondering van een kleine minderheid van de gebruikelijke profiteurs.

Maar hebben deze profiteurs van de asielindustrie zelf de “vlucht” van illegale immigranten georganiseerd om zich persoonlijk te kunnen verrijken, zoals de Keulse CDU-politicus Horitzky, door bijvoorbeeld hun eigendommen als asielaccommodatie tegen fabelachtige prijzen te verhuren die onmogelijk zijn op de vrije markt? Nee, natuurlijk niet; asielindustriëlen zijn net als sociale immigranten opportunisten die van de gelegenheid gebruik maken om zonder arbeid te verrichten ten koste van anderen te leven .

Zelfs Angela Dorothea Merkel heeft geen bijzondere waarde gelegd aan de ver van onderwijskennis staande noodlottige immigratie van Mohammedanen. Hoewel ADM, wegens gebrek aan belangstelling of eenvoudige onbekwaamheid, alles wat mogelijk was, zoals de rechtsstaat of het zorgbeleid, heeft laten varen, waren er geen aanwijzingen dat gedurende tien jaar een actieve herstructurering van de samenleving was gepland. Geen wonder, zelfs Merkel was zich bewust van de rampzalige gevolgen van massa-immigratie. Waarom zou ze in die problemen komen? Na haar verkiezingsoverwinning in 2013 zag ze zichzelf als GröKaZ (Groot-Kanselier) in de traditie van een Adenauer of Kohl. In dit verband herinnert u zich wellicht de PR-ramp van de zomer van 2015, toen Merkel een huilend moslimmeisje op de ARD-televisie vertelde dat ze het land moest verlaten.

ADM herinnerde zich dat. Om niet opnieuw op haar donder te krijgen van de pro-asiel massamedia, besloot ze zelfs de miljoenen sociale en juridische vluchtelingen uit de islamitische gordel en Afrika uit te nodigen. Met succes: de media en het machtige linkse academische milieu steunen haar nog steeds grotendeels zonder beperkingen.

Angela Dorothea Merkel, de asielindustrieëlen en ook de illegalen zelf zijn dan ook slechts kleine tandwielen in een systeem die reageert in plaats van handelt. Maar wie bestuurt het dan? Werd de “vluchttsunami” slechts toevallig teweeggebracht, is het het resultaat van een keten van ongunstige gebeurtenissen? Natuurlijk niet, omdat de valse vluchtelingen niet door oorlog of terreur het land zijn ontvlucht, maar juist zijn gelokt met financiële beloften. Anders zouden al tientallen jaren geleden miljoenen Syriërs, Irakezen, Iraniërs of Ethiopiërs naar Europa zijn gekomen omdat hun landen chronisch instabiel zijn.

Nee, uit onderzoek van de hulporganisatie Artsen zonder Grenzen blijkt dat ongeveer 90% van de asielzoekers in Duitsland naar Duitsland komt voor financiële (70) of familieredenen (20). In deze context onthulde de Internet DJ Retron op YouTube dat in Syrië al jaren het gerucht wordt verspreid dat men zonder werk in een ongelooflijk rijk Duitsland zou kunnen leven en zelfs auto’s en huizen cadeau zou kunnen krijgen. In tijden van Twitter en Facebook kunnen zulke vreemde geruchten zelfs naar de andere kant van de planeet worden verspreid, wat dan ook is gebeurd.

Alleen, wie verspreidt dergelijke geruchten die hele divisies van goedgelovige jonge mannen uit falende staten motiveerden om de Europese Unie te bestormen? De “Open society foundation” van de Hongaars-Amerikaanse miljardair George/György Soros speelt vaak een rol bij dergelijke vragen. De man was in de jaren negentig van de vorige eeuw een absolute haatfiguur van links, omdat hij publiekelijk werd beschouwd als het prototype van de beruchte speculant en financieel kapitalist. Aangezien hij nu ’s werelds belangrijkste aanhanger van de “open samenleving” is, wordt hij door links genegeerd of als filantroop vereerd. Het concept van de “open samenleving” van de beroemde filosoof Karl Popper uit 1945 is in feite meer een libertair-politieke samenleving, die zowel anarchie als de totalitaire heerschappij van individuen als György Soros moet voorkomen. Omdat Popper echter, waarschijnlijk onder de indruk van nazi-terreur, gekant was tegen natiestaten en culturele identiteit, gebruikt zijn ‘supporter’ Soros het concept voor de planning van een maatschappij die openstaat voor migratie, d.w.z. niet meer zo ‘vaste’ maatschappij, waarin alle culturele kenmerken kunnen worden gepolijst en zo een homogeen volk zonder identiteit kan worden gecreëerd, dat alleen maar denkt en handelt op een libertijns-politiekdemocratische manier en dus in utopie leeft.

Als je naïef wilt zijn, kun je dat geloven. Maar als je kijkt naar het leven van de meedogenloze speculant Soros, zul je hardcore egoïstische motieven moeten aannemen. Het is moeilijk te zeggen welke radicale machtsmongers als Soros concreet bij elkaar spinnen. Een “etnisch kleurrijke”, “diverse”, eigenlijk wortelloze, identiteitsloze massa die zich door een gebrek aan gemeenschappelijke symbolen niet meer efficiënt in belangengroepen kan organiseren, is voor zakenmensen en totalitaire politici veel gemakkelijker te controleren dan een werkelijk kleurrijk pluralistisch volk dat weerbarstig kan zijn en af en toe politici en andere bonzen naar pensionering of zelfs guillotines stuurt. Dit is precies wat George Orwell beschreef in “1984”: Rol de maatschappij om, en u heeft het in uw handen (alleen aan “vluchtmigratie” heeft hij toen waarschijnlijk nog niet gedacht).

De plannen van György Soros zijn dus niet bijzonder origineel. Ook hier in Duitsland zijn dergelijke of soortgelijke gedachten niet onbekend bij zijn groene Jacobijnse collega’s:

“Wij, de Groenen, moeten ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk buitenlanders naar Duitsland komen. Als ze in Duitsland zijn, moeten we vechten voor hun stemrecht. Wanneer we dat hebben bereikt, zullen we het deel van de stemmen hebben dat we nodig hebben om deze republiek te veranderen”.

Naast Soros of Cohn-Bendit staat de pan-Europese graaf Richard Coudenhove-Kalergi, zelf Boheemse Japanner, bekend als een identiteitsmixer. In plaats van de volwassen nationale tradities en de Europese diversiteit van volkeren zou er een “Eurazië-Negroide-ras van de toekomst” moeten komen, zoals de latere Karel de Grote-prijswinnaar in 1922 schreef.

Nadat cynische half-ideologen zoals graaf Coudenhove hun idee in de wereld hadden gebracht, werd het soms veel later overgenomen door jonge, vrij eenvoudige, volwaardige ideologen, zonder echter de onderliggende doel-rationele intentie te kennen. Een actueel voorbeeld van zo’n onwetende gelovige is de inmiddels bijna legendarische Pools-Duitse Harvardse politicoloog Yascha Mounk, die op de ARD-televisie sprak over het plan om de Duitse mono-etnische democratie om te vormen tot een “multi-etnische” (niet: multiculturele!) democratie. Waarom de multi-etnische samenleving beter zou moeten zijn en dus wenselijk, vraagt de “wetenschapper” Mounk zich verrassend genoeg niet af; wat bewijst dat de nieuwkomers onder de sociale revolutionairen niet eens meer weten wat ze eisen en vorderen.

De integratiecatastrofe die al decennialang in West-Europa wordt waargenomen, laat echter zien dat opengrenzen-fanatici als Cohn-Bendit, Soros of Coudenhove de berekening zonder de waard hebben gemaakt: Vooral de cultureel bijzonder vreemden maken het duivels moeilijk om zich te mengen met de Europeanen of zich aan te passen. Integendeel, zij importeren hun xenofobe tradities en sluiten zich bijzonder strikt af. In feite zou György Soros de AfD met miljarden moeten sponsoren om de meng-vijandige  Mohammedanen het land uit te krijgen.
De andere “waard” zijn autochtone Europeanen die totaal geen behoeft hebben om aan de dergelijke linkse fascistische ideeën van een Coudenhove-Kalergi te voldoen. Vrijwel niemand zal de gedwongen massa-immigratie van totaal vreemden op de lange termijn toejuichen en dan met hen paren om de fantasieën en vervoering van wazige machts-fanatiekelingen te realiseren.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/06/umvolkung-verschwoerungstheorie-plan/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Het Kalergie Plan – Samenzweringstheorie of daadwerkelijk plan?

 1. Dit:

  Ze wilden alle drie dat het Duitse ras uitgeroeid wordt.

  Hooton zei het letterlijk: “Breed the warstrain out of the Germans”

  Met mannelijke Afrikanen.

  2 van de 3 vrouwen van Kalergi waren Joods, de leermeester van Hooton, Frank Boas, grondlegger van de moderne antropologie (iedereen is gelijk) ook, net als Morgenthau, de Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken die dit beleid daadwerkelijk inzette in na-oorlogs Duitsland.

  Like

 2. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 10:41 //

  Een artikel vooral bedoeld om te doen alsof er wat misliep maar om te ontkennen dat er kwaad opzet in het spel is. Wat weten we over de figuur van de auteur?

  Like

 3. Samenzweringstheorieën en complottheorieën gaan er altijd in als koek.
  Het is echter zeer onwaarschijnlijk, dat dit allemaal gepland is.
  Vergelijk het met het einde van het Romeinse Rijk rond 400 na Christus. Enorme hordes vreemde en kultuurvijandige stammen beginnen dan het Romeinse Rijk binnen te dringen en zorgen zo voor de aftakeling ervan.
  Dat was ook niet gepland door de toenmalige tegenhangers van types als Kouwenhoven of Soros.
  Neen, het gebeurde gewoon en de Romeinen konden het tij niet keren.
  Zo is het nu ook.
  Hele hordes zwakbegaafde Afrikanen hebben ergens de klok horen luiden, en denken dat de klepel in Europa hangt. Dus bestormen ze met z´n allen de welvarende landen van West Europa. Denkend : Alles beter dan een leven onder de klapperboom bij de geit in het Afrikaanse dorp.
  Geef ze eens ongelijk. Wij zouden hetzelfde doen in hun situatie.
  Dat wil niet zeggen, dat West Europa het maar moet laten gebeuren. Er kunnen heus wel afdoende maatregelen genomen worden. Helaas ontbreekt tot nu toe de politieke wil om een en ander in daden om te zetten.

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 11:00 //

  De ondergang van het Romeinse rijk was de ondergang van een imperium, zeg maar een militaire dwingeland. Zulke rijken gaan altijd op dezelfde manier ten onder: overstretched waardoor ze de kosten van het militaire apparaat niet meer kunnen opbrengen. Dan verzwakt het dus van binnenuit en de ondertdukte volkeren zien hun kans schoon. Zo verging het Rome maar ook later o.a. de Portugezen en de Spanjaarden en recentelijk de Britten an WOII. Ze waren failliet en speelden hun kolonien kwijt.
  Dit staat de VS binnekort eveneens te wachten. Ze dachten slim te zijn door de papieren petrodollar te creeren die ze onbeprkt konden bijdrukken maar dat systeem komt steeds meer onder druk. Iraq en Libie is het niet gelukt maar China dat nu rechtstreeks olie koopt van Iran zonder gebruik van de USD is een zware klap enj ook andere bilaterale trade deals waarbij bv. Yuan met Roebel werden geswapt zagen verder de poten onder de petrodollar stoel vandaan.

  De EU is echter een ander verhaal.
  De EU is zelf geen imperium dat andere landen bezet (hoogstens via de NAvo als onbezoldigde handlanger van de VS).
  Hier spelen andere zaken en m.i. lijken de complottheorien die hier voorbijkomen dicht bij de waarheid te zitten.

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 11:01 //

  @mezelf
  voorgaande post was dus eenr eactie op @Johan

  Like

 6. Piet Karbiet // augustus 7, 2018 om 11:40 //

  Ja, dat is een grote weeffout in de plannen van Kalergi en de EU; al die hordes muzelmannen mixen niet met de andere volken. Ze trouwen en neuken 100% met alleen moslima’s. Die handvol bekeerden dames ten spijt. De meeste partners worden uit de familiedorpen overgevlogen. Alleen middels verkrachtingen mixt het een beetje.

  Like

 7. Olie voor immigratie vergeten.?
  Dat Europa gemengd moet worden met moslims en afrikanen is echt geen complottheorie want
  het staat allemaal zwart op wit in de resolutie van Straatsburg in het geheim opgesteld in 1975

  Liked by 1 persoon

 8. Eugene de Groot // augustus 8, 2018 om 00:37 //

  Geen samenzweringstheorie, maar simpelweg een samenzwering.
  Ja dus, omvolking is in het belang van kosmopolitisme, en de blanke is gevaarlijkste, dus die moet eerst.
  Dit kunnen wij met een blik op de feiten zeker stellen.
  Statische gegevens (talloze), en teksten van de hoogste politieke leiders binnen de smerige E.U.
  Timmermans en Verhofstadt laten geen kans onbenut om het ook gewoon toe te geven.

  Liked by 1 persoon

 9. @Piet Karbiet // augustus 7, 2018 om 11:40 /
  Ja, dat is een grote weeffout in de plannen van Kalergi en de EU; al die hordes muzelmannen mixen niet met de andere volken.
  ————

  Daarom worden er nu Afrikaanse mannen geïmporteerd, was eigenlijk ook de oorspronkelijke bedoeling van Hooton en Morgenthau. Straatsburg zat even in de weg, maar ze zijn weer full on track.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s