Nieuw

Michigan: Candidate for Governor Has Substantial Connections to The Muslim Brotherhood

El-Sayed has substantial connections to the Muslim Brotherhood in both his past and present. So the suspicion that El-Sayed may harbor Islamist convictions and be a Trojan horse are not unfounded, especially given the reality of what some have dubbed a “stealth jihad.”

El-Sayed and the Brotherhood Stealth Model

According to the Middle East Forum, the Muslim Brotherhood differs from other radical jihadist groups in strategy, but not in goals. Both the Brotherhood and groups like ISIS seek to destroy the West and establish Sharia, or Islamic, law. But while groups like ISIS promote a military means of conquering the West, the Brotherhood, as stated in its internal documents, seeks to penetrate and destroy Western civilization from within — “‘sabotaging’ its miserable house by their (own) hands.”

Creeping Sharia >>

Michigan Candidate for Governor Linked to Nation of Islam

Michigan gubernatorial candidate Abdul El-Sayed was recently a special guest speaker at a fund raiser for a Nation of Islam (NOI)-affiliated mosque.

The Muslim Center Mosque and Community Center states that it was “founded under the leadership of the late Imam W. Deen Mohammed, a Nation of Islam Leader and son of its founder, Elijah Muhammad.”

This is not the first time El-Sayed has spoken at a fundraiser for the mosque.  In October 2017, El-Sayed spoke at their annual fundraiser, alongside radical left-wing activist and sharia apologist Linda Sarsour.

NOI has a long history of extremism.  Imam Deen Mohammad’s former assistant Imam Mubarak affiliates himself with the mosque and regularly posts to the Center’s Facebook page, including posts describing Jews and Christians as untrustworthy.

In addition to its connection to the Nation of Islam, the Muslim Center has several ties to the Muslim Brotherhood.

The Center is under the direction of resident Imam Sheikh Momodou Ceesay.   Ceesay is a graduate of Al-Azhar University, the top school of Sunni jurisprudence, which has a long history of Muslim Brotherhood activity.

Clarion >>

Al-Azhar bevestigt dat jihad verplicht is voor élke moslim !

Zie ook:

Michigan’s Regressive “Progressive” Gubernatorial Candidate

Exposé – Abdul El-Sayed – Marxist Jihad in Michigan – MUST WATCH!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Michigan: Candidate for Governor Has Substantial Connections to The Muslim Brotherhood

  1. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 11:22 //

    De ophef is volslagen terecht.
    Stel je voor dat het andersom was en dat een kandidaat connecties had met … o, wacht …

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s