Nieuw

Je kan zeggen wat je wil over Trump, maar blijkbaar doet-ie toch iets goed

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Je kan zeggen wat je wil over Trump, maar blijkbaar doet-ie toch iets goed

  1. Scrutinizer // augustus 8, 2018 om 09:45 //

    Ik vrees evenwel voor een forse beurscorrectie die al long overdue is en gezien die helaas niet kwam vlakna zijn overwinning doch pas na enkele jaren in zijn ambtstermijn zal die helaas hem worden aangerekend.
    Ik vrees voor een scenario erger dan 2008 en dat was al jaren “in the making” maar ik vrees dat het Trumps herverkiezing in de weg zal staan.

    Like

  2. Wat je ook van Trump vindt alle aankomende presidenten zowel republikein als democraat kunnen aan Trump een voorbeeld nemen want deze president voert alles uit wat hij in zijn campagnes beloofd heeft en dat is ongekend terwijl het altijd zo zou moeten zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s