Nieuw

Ipsos laatste What Worries the World peiling – 73% van de Zweden is van mening dat het land de verkeerde kant op gaat

Zweden onderscheidt zich met name door zorgen over extremisme en de richting waarin het land zich beweegt, maar ook door immigratie, misdaad en geweld.

Maandag publiceerde Ipsos zijn laatste What Worries the World Survey voor juli, waarin burgers uit 28 landen zijn opgenomen. De enquête richt zich op waarover de mensen in elk land zich zorgen over maken – namelijk werkloosheid, armoede, misdaad en corruptie.

Op de vraag of het land de goede kant op gaat, staat Zweden op de vijfde plaats – van onderaf. 73 procent van de ondervraagde Zweden zegt dat het met Zweden slecht gaat, slechts 27 procent zegt dat alles is zoals het zou moeten zijn. Alleen in Brazilië, Peru, Zuid-Afrika en Hongarije is het slechter gesteld.

Vermeldenswaardig is Italië, waar 53 procent van mening is dat het land de goede kant op gaat, een stijging van 13 procentpunten ten opzichte van juni.

Zweden is ook een van de landen die het meest te lijden hebben van criminaliteit en geweld – 50 procent tegenover een gemiddelde van 32 procent in het onderzoek. Peru, Mexico, Chili en Zuid-Afrika liggen hier voor op Zweden.

Ook op het gebied van gezondheidszorg ligt Zweden boven het gemiddelde (24%) – 31%.

Nog erger is echter de immigratie – hier ligt Zweden op de derde plaats na Duitsland en Italië met 33 procent – die twee keer zo veel is als het gemiddelde van zestien.

Erger nog zijn de zorgen voor het extremisme, waar Zweden met 27 procent aan de top staat, ver verwijderd van Duitsland op de tweede plaats met 19 procent.

Bron:

https://samnytt.se/matning-73-av-svenska-folket-anser-att-landet-ar-pa-vag-i-fel-riktning/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Ipsos laatste What Worries the World peiling – 73% van de Zweden is van mening dat het land de verkeerde kant op gaat

  1. scherpschutter1943 // augustus 7, 2018 om 22:49 //

    de zweden krijgen waar ze om gevraagd hebben.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s