Nieuw

Infowars wordt niet alleen gecensureerd, maar de zakelijke infrastructuur wordt nu verbrijzeld doordat MailChimp hun e-mail verbiedt

Infowars wordt niet alleen gecensureerd nu, in de laatste totalitaire zet tegen het bedrijf hebben Mail Chimp en LinkedIn hen ook verboden gebruik te maken van hun diensten.

De linkse Big Tech mob is niet tevreden met alleen maar censuur, maar richt zich nu op de basisinfrastructuur van het bedrijf.

In een verklaring op de extreem linkse activistische website Media Matters for America maakte de e-mailservice een uitzondering op hun regel over het becommentariëren van individuele gebruikers of accounts.

“MailChimp geeft over het algemeen geen commentaar op individuele gebruikers of accounts, maar we maken vandaag een uitzondering. MailChimp informeerde Infowars dat hun accounts zijn beëindigd wegens schending van onze servicevoorwaarden, die duidelijk maken dat we niet toestaan dat mensen ons platform gebruiken om hatelijke inhoud te verspreiden,” begon de verklaring. “Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten en medewerkers serieus. De beslissing om deze account te beëindigen werd zorgvuldig overwogen en is in overeenstemming met de waarden van ons bedrijf.”

Oprichter van Infowars, Alex Jones, heeft de aanvallen vergeleken met naar een “elektronisch getto” gestuurd worden.

Maandag werd Infowars verbannen van Facebook, YouTube en Pinterest en gecensureerd door Apple. De verboden vonden plaats binnen enkele uren na elkaar.

De gecoördineerde aanval op Infowars van de liberale media en Silicon Valley heeft veel zorgen gezaaid over wie de poortwachters worden van welke meningen en opinies online zijn toegestaan.

Gateway Pundit >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Infowars wordt niet alleen gecensureerd, maar de zakelijke infrastructuur wordt nu verbrijzeld doordat MailChimp hun e-mail verbiedt

 1. Wat zegt Trump daarover ? Heeft hij het te druk met de orloog tegen Iran?

  Like

 2. Zorgen baren / haat zaaien

  Like

 3. Hij heeft nog niks gezegd.

  Like

 4. Black Pigeon

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // augustus 8, 2018 om 02:04 //

  Einde persvrijheid dit heeft toch wel alle begin van een oorlog weg

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s