Nieuw

Hondsbrutale asielkolonist: Oostenrijkers moeten leren integreren door migranten in huis te nemen en ze geld te geven

Aras Bacho

Een Syrische vluchteling die in Duitsland woont en columns schrijft voor de lokale Huffington Post-editie, zegt dat alle Oostenrijkers migranten in huis moeten nemen als ze willen dat integratie werkt.

Aras Bacho, die zegt 19 te zijn en de afgelopen acht jaar in Duitsland heeft gewoond, heeft in de Oostenrijkse krant OE24 een open brief geschreven. Integratie werkt volgens Bacho alleen “als het van twee kanten komt – één kant is niet genoeg”.

“Degenen die om integratie vragen, moeten zich beginnen af te vragen waarom integratie langer duurt of waarom het voor veel vluchtelingen en migranten niet ten dele werkt”, schrijft Bacho. Daarom, zegt hij, moeten Oostenrijkers en migranten niet alleen samen uitgaan en met elkaar communiceren door elkaars talen te leren, maar wil hij ook dat elke Oostenrijker een migrant in huis haalt en geld aan die migranten schenkt.

Het is niet genoeg, zegt Bacho, dat Europeanen belastingen betalen, waarvan een deel naar de inspanningen van hun regeringen gaat om de menigte asielzoekers op te vangen – want belastingen zijn verplicht.

Daar bovenop zou elke Oostenrijker vrijwillig donaties zou moeten doen om hen te steunen. Hij beroept zich zelfs op de Bijbel en doet een beroep op de idealen van het christendom, de dominante religie van Oostenrijk.

“Alle christenen zouden natuurlijk moeten weten dat Jezus zei ‘geef mensen in nood uw huis en al uw geld’. Zoals u ziet, houden niet alle christenen zich aan deze richtlijn,” vermaant de Syrische man.

Weinigen blijken bereid om hun geld of persoonlijke ruimte gewoon op Bacho’s gezegde weg te geven. Op sociale media stuitte zijn oproep op reacties die varieerden van ongeloof, tot lachen, tot woede.

Sommige commentatoren stelden voor om Bacho terug te sturen naar Syrië, anderen noemden hem “veeleisend en ondankbaar” en anderen zeiden slechts een platte “nope”.

Eén gebruiker draaide Bacho’s argument terug op hem. Integratie is inderdaad een tweerichtingsverkeer, zei hij, en de Europese autoriteiten hebben er al kaders voor opgezet. Degenen die niet willen of kunnen werken in deze landen horen niet thuis in Europa, en het simpelweg opnemen van vluchtelingen en hun geld geven zou een verkeerd signaal zijn.

RT >>

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Hondsbrutale asielkolonist: Oostenrijkers moeten leren integreren door migranten in huis te nemen en ze geld te geven

 1. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 22:09 //

  Ik ben groot voorstander van vrijwilligheid inderdaad.
  Schaf die belasting dus maar af.
  Stop de bouw van AZC’s en verkoop de huidige (of bouw ze om tot gevangenis) en vertel elke linksmens dat het hem volkomen vrij staat om geld en onderdak te verschaffen aan iemand die ie zielig vindt.
  Uitstekend idee. De linksmens als barmhartige Christen. We zullen eens zien hoe snel hun maskers nou afvallen.

  Like

 2. Ik stik al van de hitte en nu kookt mijn bloed van woede
  Waar haalt die gek het vandaan haal ze in huis en
  Geef ze geld,dat we belasting betalen is niet genoeg, we zullen ze ook nog ons maandsalaris geven,is dat wat hij wil? Als we het niet geven nemen ze het wel,de Europeanen werken en zij in onze huizen en geld toe de wereld op zijn kop

  Like

 3. templars2017 // augustus 7, 2018 om 22:37 //

  Als politici hebben de regeringen een voorbeeld functie ,laat hen de eersten zijn om hun woonst ter beschikking te stellen en hun salaris af te geven ,en terwijl ze toch bezig zijn hun vrouw ook….

  Like

 4. ‘Integratie’ is iets uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. Toen er nog -heel naief- met name op links, werd gedacht dat het mogelijk moest zijn om de derde wereld in de eerste te integreren.
  Voortschreidend inzicht heeft geleerd dat ‘de derde wereld integreren in de beschaafde wereld’ slechts één van de linkse hersenspinsels is geweest dat nooit de ‘tekentafel’ had mogen verlaten. Nooit het daglicht had mogen aanschouwen.

  Bovenstaande ‘dappere dodo’ loopt dus ‘een beetje’ achter de feiten aan wat betreft zijn illusie inzake het onderwerp ‘integratie’.

  ‘Repatriëring en deportatie’ zijn de hedendaagse termen waar de meeste Europeanen als eerste aan denken mbt de ongebreidelde influx uit die gebieden van deze wereld welke op geen enkel vlak de beschaafde wereld een dienst bewijzen.

  (samenlevingen ontwrichten, criminele activiteiten ontplooien en/of ‘de hele dag langs de straat hangen’ kan buitengewoon goed in de negorij van herkomst)

  Dus, lang verhaal, kort: Inpakken en wegwezen!

  Like

 5. Inderdaad, integratie moet van twee kanten komen.
  Alleen zien we van de kant van diegenen die zouden moeten integreren maar niet….
  Jaarlijks worden er bakken geld in de bodemloze put die ‘integratie’ heet gegooid met NUL resultaat. Stop ze maar in werkkampen; willen ze dat niet dan mogen ze van mij terug naar waar ze vandaan komen! Back where you belong.

  Like

 6. Eugene de Groot // augustus 8, 2018 om 00:29 //

  Alle migranten voorzien van non-Europees bloed, dienen te arriveren als werkers.
  Dit moet sterk gecontroleerd worden op alle facetten die ons volk en land negatief zouden kunnen beinvloeden.
  Kortom, een proeftijd in gelasten. Kijken of de migrant voldoet of niet.
  De eerste twee jaar verplicht harde arbeid, en gedurende deze periode heeft men de kans om te laten zien dat hij/zij uitblinkt in aanpassings- en inlevingsvermogen op alles wat Nederlands is. Een vakspecialisme waarvan ruime tekorten zijn, of juist een toevoeging op korte én lange termijn zouden dan in aanmerking kunnen komen.
  Die niet voldoen gaan uiteraard terug.
  Mijn mening, maar het lijkt mij het beste en ook het eerlijkste.

  Like

 7. Ik zal het nog één keer uitleggen. Moslims kúnnen niet integreren in de westerse wereld cq beschaving. De bijbehorende agressieve cultuur van moslims laat dit niet toe. Daarbij zullen alle moslims, ook de “goede”, zodra ze met voldoende “geïntegreerd” zijn zich 180 graden draaien en zich tegen de oorspronkelijke bewoners keren en de zaak op hun manier overnemen.

  Like

 8. Integratie werkt volgens Bacho alleen “als het van twee kanten komt – één kant is niet genoeg”.

  Deze man heeft gelijk. Het moet van twee kanten komen
  Dat echter, kn niet anders betekenen dat als een kant niet wil meewerken, in de optiek van deze Syrier dus de autochtone kant (het zij zo) er niets anders overblijft dan er helemaal maar mee te stoppen.
  Dat weer moet dan tot gevolg hebben dat, nu immers integratie niet mogelijk is, het hele projekt gestopt moet worden en alle niet-integreerbaren weer terug naar hun eigen land gaan!
  Dan hebben zowel de autochtonen als de niet-integreerbaren weer rust.

  Like

 9. christ Kanters // augustus 8, 2018 om 12:03 //

  Hij vergeet er bij te schrijven ( bewust denk ) dat alala het helemaal niet goed vind dat ze met een ongelovige hond zo als hun ons noemen ,onder een dak gaan slapen , dus impliciet zal hij wel bedoelen , dat ze hun huis afgeven en zelf in het schuurtje gaan wonen , en voor hun als slaaf spelen , geld geven eten en een auto , wat een top geleerden zijn ze toch , maar wie laat zo,n kinkel schrijven om op te hitsen ????

  Like

 10. Duchesne // augustus 8, 2018 om 12:25 //

  Die Isabella Gutmensch deed mij denken…. https://www.ad.nl/video/varkens-spelen-met-hun-boeren-in-de-oosterschelde~vp46295

  feitelijk hetzelfde bericht, maar dan anders…..

  …en zo houd je zwemwater schoon van lappen en vodden, net als lokaal bij mij nu het allachtonen vrouwenbelediging en lastigval en ikkijkofikjethuiskanverkrachten bankje nu door hondenbezitters word gebruikt om de hond op te laten zitten, wat daardoor resulteerde in veel minder tot nul vrouwen en jonge meisjes cq kinderen die daar nu worden lastig gevallen. Helaas verplaats het probleem zich….

  Like

 11. Piet Karbiet // augustus 8, 2018 om 17:12 //

  Alleen doet die andere kant al decennia niet mee. Zitten de hele dag in koffiehuizen en mosketen en richten racistische partijtjes op. Tieft lekker op.

  Like

 12. cock Paul // augustus 9, 2018 om 00:08 //

  De sharia heeft een mooie formiule voor integratie: de kufar (Joden en Christenen) moeten een bijkomende belasting betalen, hun getuigenis is maar de helft waard van die van een moslim etc.. Andere gelovigen moeten moslim worden, of hun kop gaat eraf. Grappig, die kerel, hij lmoet zich dringend bij de Groenen aansluiten, daar kan hij misschein gehoor vinden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s