Nieuw

Duitsland zit in de rats over Spaans immigratiebeleid – overweegt nieuwe grenscontroles in te voeren 

Foto ter illustratie. Bron: Wikimedia. Auteur: ChrisO.

Duitsland heeft aangegeven dat het als respons op de duizenden migranten die door de socialisten geleide Spaanse regering zijn opgenomen mogelijkerwijs controles langs zijn grenzen met Frankrijk en Zwitserland gaat invoeren, aangezien Duitsland niet zit te wachten op een nieuwe migrantentsunami.

De Duitse staatssecretaris van Migratie, Helmut Teichmann, zei dat het federale ministerie van Binnenlandse Zaken zich zorgen maakt over het aantal migranten dat Spanje binnenkomt: “We vrezen dat veel migranten naar Frankrijk, de Benelux en Duitsland zouden kunnen komen.

Sinds januari zijn meer dan 22.800 migranten uit Noord-Afrika op de Spaanse kust aangekomen – een stijging van 350 procent ten opzichte van vorig jaar.

Omgekeerd is het aantal migranten dat vanuit Noord-Afrika via de Middellandse-Zeekust naar Italië komt met 80 procent gedaald, nadat de populistische regering een beleid voert dat “reddingsschepen” weigert aan de Italiaanse kusten te ontschepen.

De nieuwe extreem-linkse regering heeft besloten om de scheermesjes-omheiningen langs de grenzen tussen de Noord-Afrikaanse enclaves Ceuta en Melilla en Marokko te ontmantelen, waardoor de grenzen openstaan voor ongecontroleerde massamigratie. Als een migrant eenmaal voet aan wal zet op Spaans grondgebied, is hij technisch gezien de Europese Unie binnengekomen en is hij vrij om asiel aan te vragen en zich onbeperkt te verplaatsen binnen de Schengen-zone.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitsland zit in de rats over Spaans immigratiebeleid – overweegt nieuwe grenscontroles in te voeren 

 1. antiislamnu // augustus 7, 2018 om 06:39 //

  Wat een waanzin wat links betreft moet en zal Europa kapot gaan

  Liked by 1 persoon

 2. Het komt vanzelf zover dat een grote menigte in brussel of straatsburg de eu regering gaat lynchen…

  Like

 3. antiislamnu // augustus 7, 2018 om 10:43 //

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 10:51 //

  Dat is dus typisch burocraten-logica: veroordeel Orban omdat ie de buitengrenzen verdedigt, maar ga later zelf je binnengrenzen afsluiten zodat de EU-burgers zelf hinder ondervinden en Schengen de facto niet meer bestaat. Nochthans was dat het ENIGE voordeel van de hele EU. De Euro was het alleszins niet en alle eenheidsworstwetgeving uit hun HQ evenmin.
  Wat heeft die hele EU ons als burgers nog te bieden als de binnengrenzen weer dicht gaan?

  Liked by 1 persoon

 5. Wir zitzen ien in de ratse. Media verbazend stil rond merkel en en co. ja vakantietijd maar toch… en ze zou verschwunden zijn, wat zullen ze nu wel weer voor soapje in de heksenketel aan het brouwen zijn?

  Like

 6. De bevolkingsgroei in Afrika is momenteel ongeveer 1 miljoen per fucking week.
  De 600 engineers en professoren die door het hekwerk in Spaans-Marokko zijn gebroken zijn dus maar 6 minuten bevolkingsgroei van het swarte continent. We gaan verzuipen in al deze “slimme” geleerden met een IQ van een rijstkorrel!!!

  Liked by 1 persoon

 7. Claasje Kater // augustus 7, 2018 om 12:51 //

  Sluit de buitengrenzen effektief, bewapen de grenswachten en stop de invasie

  Liked by 1 persoon

 8. Ze zorgen dat het toerisme kapot gemaakt word en dan gaan klagen in Brussel over meer geld naar Spanje .
  Leg een Mijnenveld aan buiten de 10 mijls grens van Spanje hebben de haaien ook wat.

  Liked by 1 persoon

 9. scherpschutter1943 // augustus 7, 2018 om 14:54 //

  Claasje Kater “Bewapen de grenswachten”is absoluut niet voldoende. Geef de grenswachten een ongelimiteerde “license to kill”. Liefst met machinegeweren want op andere wijze is dit volk niet tegen te houden. Gooi het keurslijf van christelijk fatsoen af en besef dat het ons gaat om het verdedigen van het naakte bestaan.

  Liked by 1 persoon

 10. En wat gaan Frankrijk—–België en Nederland doen?

  Like

 11. Jean Dupois // augustus 11, 2018 om 04:19 //

  Ja, het is tenenkromend om te zien hoe die analfabeten ons land binnrn komen en uiteindelijk ons land naar de kloten helpen. Het enigste wat ze kunnen is slapen dansen,eten en vooral zichzelf voorplanten. Terwijl we dat nou juist niet willen hebben, wat er is kost al genoeg .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s