Nieuw

Britse militairen mogen politiek correcte reclame niet bekritiseren

De Britse strijdkrachten hebben een politiek correcte reclamefilm uitgebracht om meer moslims aan te trekken. Kritische militairen worden gedisciplineerd.

De inspanning om zich als inclusiever te etaleren zodat meer minderheden een militaire aanvraag indienen, heeft bij verschillende soldaten kritiek uitgelokt.

Het feit dat de boodschap van inclusiviteit niet ongelijk overal positief wordt ontvangen, heeft de commandanten gefrustreerd, die nu degenen gaan disciplineren die hun kritiek uitten.

Een voorbeeld van het inclusiviteits-streven is de reclamefilm gericht op moslims om hen bij het leger te laten solliciteren.

De film toont een mars die wordt onderbroken voor een soldaat met islamitische overtuigingen om hem de gelegenheid te geven om te bidden. In het midden van het gebed is een veldradio te horen van een van de anderen in de groep, deze wordt gevraagd om de radio uit te schakelen tot het gebed is beëindigd.

In december 2017 besloot minister van Defensie Gavin Williamson dat het Britse leger zijn Be The Best slogan (wees de beste) moest neerleggen, met verwijzing dat het oud, elitair en niet inclusief was.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-6027177/Soldiers-criticise-Armys-new-recruitment-ads-inclusivity-face-disciplinary-action.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Britse militairen mogen politiek correcte reclame niet bekritiseren

 1. En daar moet je de oorlog mee winnen?

  Like

 2. Duchesne // augustus 7, 2018 om 20:17 //

  De bedoeling is dat we in een oorlog geen schijn van kans hebben, we moeten dood.

  Like

 3. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 21:09 //

  In een volgend fimpje vragen ze de vijand om op vrijdag niet te schieten omdat dit de rustdag is.

  Like

 4. templars2017 // augustus 7, 2018 om 22:39 //

  Op die manier gaan de Engelsen het laatste greintje geloofwaardigheid verliezen…..

  Like

 5. Januari:

  Like

 6. Wel lekker veel rookpauzes met een moslim in je peloton.

  Liked by 1 persoon

 7. Arm Engeland, het is zo triest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s