Nieuw

Back home to Congo!

Therese Patricia Okoumou, die zich op Onafhankelijkheidsdag vastbond aan het Vrijheidsbeeld, hield eergisteren een persconferentie voor een rechtbank in New York.

Nadat ze het federale hof om een voorkeursbehandeling had gevraagd, maakte ze van de gelegenheid gebruik om vulgaire anti-Amerikaanse woorden te roepen voor een bewonderende groep democraten.

Okoumou is een 44-jarige immigrant uit de Democratische Republiek Congo. Zij woont in het district St. George op het eiland Staten en heeft eergisteren van de gelegenheid gebruik gemaakt om haarminachting voor de Verenigde Staten tot uitdrukking te brengen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Back home to Congo!

 1. antiislamnu // augustus 7, 2018 om 10:50 //

  Vieze aap

  Like

 2. Scrutinizer // augustus 7, 2018 om 11:04 //

  Wat een masochiste.
  Waarom kiest iemand ervoor te emigreren naar een land dat haar totaal niet bevalt?

  Like

 3. Claasje Kater // augustus 7, 2018 om 12:49 //

  ze heeft last van zonnesteek, dus doe wat mr Trump says, go home to mummy

  Like

 4. Mis alleen dat botje door haar platte neus,ontsnapte kannibaal,terug naar de Congo en je boom weer in.

  Like

 5. Die zitten hier ook hoor. Moeten niets hebben van onze cultuur en vrijheden. Maar het geld lonkt en je hoeft er niets voor te doen. En die ziekte verspreiders uit de Congo moet je niet eens binnen laten.

  Like

 6. Wat staat die daar te brullen? hier is het masker echt wel op de grond gevallen,en dat krijgt wel zendtijd ,maar alex jones ,robinson en vele naderen moet hun smoel houden? per direct afvoeren….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s