Nieuw

Aangerand, verkracht, gemolesteerd, misbruikt

Ook afgelopen weekend waren er opnieuw verscheidene seksuele aanvallen in Duitsland. In Kassel probeerde een onbekende man een jonge vrouw op zondagochtend te verkrachten. De 21-jarige was van een pub op weg naar huis toen ze van achteren werd aangevallen en op de grond werd gesleurd. De dader sloeg op haar in terwijl hij de broek van de vrouw probeerde te verscheuren. Maar het slachtoffer vocht terug en schreeuwde om hulp. Een buurtbewoner werd zich bewust van het incident en schreeuwde tegen de zedendelinquent. Daarna vluchtte hij weg. De vrouw beschreef hem bij de politie als een 1.70 meter lange, donkerharige Noord-Afrikaan.

In Paderborn heeft de politie op zondagochtend een 18-jarige man uit Sierra Leone zonder vast woonverblijf gearresteerd. Naar verluidt zou hij hebben geprobeerd een 65-jarig vrouw te verkrachten. Hij had de vrouw in een huisingang overvallen en en haar seksueel lastig gevallen. Toen ze terug vocht en om hulp schreeuwde, duwde hij haar op de grond en vergreep zich aan haar. Een 35-jarige bewoner kwam de vrouw eindelijk te hulp en hield de Afrikaan vast. Volgens de politie is hij in verschillende steden al voor soortgelijke misdrijven aangegeven.

De politie in Dortmund zoekt getuigen van een ander seksueel misdrijf. Een jonge vrouw was in de nacht op zondag ook op weg naar huis  toen ze werd benaderd door twee mannen. De vermeende daders grepen haar vast en sleepten haar naar een open veld, daar werd ze uitgekleed en misbruikt. De 17-jarige riep meerdere malen tevergeefs om hulp. Volgens de politie zijn de twee verdachten “jonge mannen tussen 16 en 17 jaar”. Een van hen sprak met een Pools accent.

Afghaan zou naar verluidt jonge man verkracht hebben

In Arnsberg, Noordrijn-Westfalen, wordt een 17-jarige Afghaan ervan verdacht op zondagochtend vroeg een jongeman te hebben verkracht. Volgens de huidige stand van het onderzoek bedreigde de dader de 18-jarige Duitser tijdens het misdrijf met een spits voorwerp. De verdachte is volgens de politie gearresteerd. Hij is momenteel in hechtenis.

Naar verluidt zouden twee mannen met een donkere huid op vrijdagavond in Rosenheim (Beieren) een jonge vrouw hebben verkracht. Het slachtoffer was rond twee uur in de ochtend op weg naar huis toen de mannen haar volgden, schrijft het politierapport. De daders trokken de vrouw daarna in een poort van een binnenplaats en verkrachtten haar. Sindsdien zijn ze op de vlucht.

Bron:

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2018/begrapscht-vergewaltigt-belaestigt-missbraucht/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Aangerand, verkracht, gemolesteerd, misbruikt

  1. Dit lost nooit op en zal zich als een plaag verspreiden. Sexueel en emotioneel zitten zij totaal anders in elkaar. Het schreeuwt om het hardst en het heeft voortdurend last van de testosteron-overloop, zijn zelfs in staat een gevulde grijze vuilniszak al dan niet met getekend gezichtje te bewerken ! Het is niet verenigbaar op geen enkele wijze… net zo min als de Japanse mossel , de Amerikaanse eekhoorn , het Thaise lieveheersbeestje samen te brengen met de europese varianten {mislukt experiment ¿} Wellicht kan gemanipuleerd fruitsap en verrijkt water enig soelaas bieden maar dan ben je er nog niet. Het is ook vreselijk agressief … want ja die beloofde 72 maagden he.

    Like

  2. @Frauke bij het drinken van gemanipuleerd fruitsap krijgen ze die maagden niet hoor alleen al ze in de strijd omkomen. Ik zou ze dat niet gunnen dus niet doodmaken maar wel goed raken en vervolgens flink straffen (opsluiten en op water en brood dit mag wat mij betreft halal zijn maar geen contact met de buitenwereld en vooral geen internet) en na verloop van tijd hun tweede paspoort afnemen en dumpen in het land van hun voorouders. Ben die lui zo zat.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s