Nieuw

Soros huilt – verliest zijn Hongaarse televisiezender

Het voormalige Soros loyale televisiekanaal HIR. Screenshot YouTube.

Reporters Without Borders, (RSF), beschuldigen de Hongaarse regeringspartij Fidesz ervan te proberen de media in het land over te nemen. De nationaal-conservatieve regeringspartij reageert met het antwoord dat de journalistengroep een “Soros-organisatie” is.

Op zijn website “Reporters Without Borders”, “Verslaggevers zonder Grenzen”, wordt de Hongaarse premier Viktor Orbán ervan beschuldigd te proberen om de controle over de media in het land in handen te krijgen.

Volgens de organisatie heeft een vriend van Orbán onlangs de Hongaarse televisiezender Hir TV overgenomen, die de laatste regeringskritische zender van Hongarije wordt genoemd.

Onmiddellijk na de overname zou de nieuwe eigenaar “een “U-bocht” op het televisiekanaal uitgevoerd hebben, volgens RSF, en zou het veranderd hebben in een pro-Fidesz kanaal. Er is onder andere een regeringskritisch nieuwsprogramma verwijderd en het TV-anker is ontslagen.

– Deze overname door Fidesz-bondgenoten is weer een bevestiging van de vastberadenheid van de regering om de media te controleren, zegt RSF in een verklaring.

– De autoriteiten ondermijnen in toenemende mate de onafhankelijkheid van de pers en haar vermogen om haar rol als waakhond van de democratie te vervullen.

“Om te voorkomen dat er duidelijk wordt waargenomen dat hij de controle over de media neemt, gebruikt Orbán een beproefde methode waarbij bondgenoten mediabedrijven kopen en hun redactioneel beleid heroriënteren door middel van censuur, ontslagen en sluitingen”, schrijft Reporters Without Borders.

In reactie op deze beschuldigingen heeft de Hongaarse regeringspartij Fidesz geantwoord dat de RSF er geen geheim van maakt dat het gefinancierd wordt door de Amerikaanse linkse miljardair George Soros en optreedt als zijn “immigratie-bezetenen Soros-netwerk”.

“Dit toont weer eens aan dat een immigratie-bezetenen Soros-organisatie zich probeert te bemoeien met het Hongaarse media- en binnenlands beleid”, aldus Fidesz, schrijft Daily News Hungary.

Bron:

http://www.friatider.se/soros-g-r-miste-om-ungersk-mediemakt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Soros huilt – verliest zijn Hongaarse televisiezender

  1. Soros is een Jood,Israel is Joods en gooit alle moslims er uit richting Europa,Soros financiert alles wat Links is ,want die vinden alles zielig wat niet blank is,blank moet uitgeroeid worden want die zijn te slim en willen geen slaaf zijn en zijn te duur voor de Elite,de Paus is ineens niet Katholiek meer en verraad Miljarden mensen die door hun in Jesus zijn gaan geloven en God,nu ineens is Mohammed de Kinderverkrachter IN en moeten alle kerken moskeen worden en de Bijbel de Koran en de Nederlandse taal word Arabisch ,dus onze toekomst is geregeld door al die ongekozen maffia figuren in Brussel.
    Onze ouders hadden te maken met 1 Hitler maar wij hebben te maken met tientallen Hitlers die deze wereld kapot maken en er zijn twee doelen ,een Jidische overheersing over de wereld en Geld.
    De Europa uitroeing laten zij gebeuren door anderen en de rest met Atoombommen en kopen iedereen om die wat te zeggen heeft maar blijven zelf uit het gezichtsveld.Slim he
    Maar ja,Joden blijven Joden en beheersen het gehele geldstelsel op de wereld en maken arme landen rijk en rijke landen arm als het hun behaagd.

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s