Nieuw

Seksaanval afgeslagen: 15-jarige verdedigt vriendin met alarmpistool tegen immigranten

Foto ter illustratie. Screenshot YouTube.

Duitsland – Twee immigranten vielen op zondagochtend een 16-jarig meisje seksueel aan. Haar vriend (15) kwam tussenbeide, werd in elkaar geslagen en schoot met een alarmpistool in de lucht. Nu stelt de politie een onderzoek tegen hem in.

De daders hielden het meisje vast, kusten haar tegen haar wil op de mond toen de tieners kort voor 1 uur in Schwerin onderweg waren. Een van de aanvallers zou de ex-vriend van het meisje zijn geweest. Haar nieuwe vriend greep in, zodat de “immigranten”, zoals de politie hen zonder concrete informatie over hun nationaliteit omschrijft, hun slachtoffer met rust lieten. Waarop ze allebei op de 15-jarige insloegen. Om zich te verdedigen schoot hij met een alarmpistool eenmaal in de lucht. Daarna lieten ze de verdachte met rust.

De 15-jarige liep een gezwollen neus, zwelling van het jukbeen en schrammen op de nek en schouders op. De immigranten zouden ook gewond zijn. De politie onderzoekt nu het 15-jarige slachtoffer voor het overtreden van de wapenwet.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/06/sex-attacke-jaehriger/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Seksaanval afgeslagen: 15-jarige verdedigt vriendin met alarmpistool tegen immigranten

  1. Bezopen dat zelfverdediging nu vervolgd gaat worden! Echt de omgekeerde wereld met die *immigranten

    Like

  2. Waarom sta ik hier niet van te kijken

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s