Nieuw

Kopieerde racistische tweets van  medewerkster van de New York Times en verving ‘white’ door ‘‘black’ – afsluiting van Twitter

De linkse oriëntatie van de internetreus werd extra duidelijk toen de conservatieve debater Candace Owens een experiment uitvoerde en uitspraken nam van New York Time’s nieuwste werkneemster en de woorden ‘wit’ veranderde in ‘zwart’.

Google/YouTube, Facebook en Twitter – Op alle grote platforms worden conservatieve stemmen op verschillende manieren tegengewerkt.

Onlangs werd onthuld dat Twitter zich bezighoudt met Shadow Banning, wat in het kort betekent dat accounts van invloedrijke conservatieven in stilte op verschillende manieren begrensd worden, onder meer door hun Tweets niet voor iedereen zichtbaar te maken en de reikwijdte te beperken.

Toen de New York Times een paar dagen geleden haar nieuwe collega Sarah Jeong aankondigde, die van Aziatische afkomst is, trokken haar Tweets grote aandacht.

”White people are only fit to live underground like groveling goblins. They have stopped breeding and will all go extinct soon. I enjoy being cruel to old white women”.

“Witte mensen zijn alleen geschikt om ondergronds te leven, zoals kruipende kobolden. Ze zijn gestopt met voortplanten en zullen binnenkort allemaal uitgestorven zijn. Ik geniet ervan wreed te zijn tegen oude blanke vrouwen”, werd het onder andere genoemd.

Deze Tweet nam Owens over en verving “white” met “black”.

Als gevolg daarvan werd Owens Twitter account onmiddellijk voor twaalf uur gesloten, aangezien ze in strijd had gehandeld met de regels van Twitter.

”White people are bullshit… like dogs pissing on fire hydrants. #cancelWhitepeople. Are white people genetically disposed to burn faster in the sun?”

“Witte mensen zijn bullshit… als honden die tegen brandkranen pissen. #cancelWitmensen. Zijn witte mensen genetisch geneigd om sneller in de zon te branden?”

Owens verving hier “wit” met “Joods”.

Na protesten, schortte Twitter de afsluiting en verontschuldigde zich aan Owens.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Kopieerde racistische tweets van  medewerkster van de New York Times en verving ‘white’ door ‘‘black’ – afsluiting van Twitter

 1. Scrutinizer // augustus 6, 2018 om 18:53 //

  Oh, Candace …

  Like

 2. Like

 3. Scrutinizer // augustus 6, 2018 om 20:12 //

  Ik wacht nu toch echt nog wel op rommels commnetaar of hij haar zou doen of niet 😉

  Like

 4. Like

 5. Like

 6. claasje kater // augustus 7, 2018 om 20:11 //

  dat is wel een geweldige aanslag op de intelligentie van de moderator, dat doorziet hij/zij niet zo direkt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s