Nieuw

“Je bent sexy, geil en ik wil je” – geen uitwijzing voor Ahmed met het mes

Politiefoto van de veroordeelde en het mes. © Zweedse Politie

Zweden – De Somaliër Ahmed heeft zich in een jaar tijd schuldig gemaakt aan zeven verschillende misdaden. Hij viel onder andere een meisje aan bij een meer en bedreigde een ander slachtoffer tijdens een roofoverval met een mes op zijn keel. Maar de openbare aanklager heeft nooit om deportatie verzocht – dus de man mag na het uitzitten van zijn korte gevangenisstraf in Zweden blijven .

De 22-jarige Somaliër, woonachtig in Borlänge, is veroordeeld voor zeven aanklachten, maar is vrijgesproken voor twee gevallen van mishandeling.

Het handelt zich om een reeks misdaden die tussen het najaar van 2017 en januari 2018 zijn gepleegd.

Tussen 23 en 24 juli 2017 stuurde Ahmed een vriendverzoek via Facebook naar een 15-jarig Zweeds meisje. Na het accepteren van het verzoek begon Ahmed berichten te sturen dat ze “sexy, geil was en haar wil hebben”.

Toen het meisje met haar vriendin en twee jongens in Tjärnasjön was, kwam Ahmed naar hen toe en vroeg hij haar hoe ze heette en hoe oud ze was. Na “15 jaar” geantwoord te hebben, ging ze op een bankje zitten. Toen stond de Somaliër plotseling voor haar en greep hij haar tussen de benen.

Terwijl ze meteen opstond en wegliep, greep Ahmed met zijn handen haar billen en begon te knijpen. De situatie voelde volgens het meisje “zeer onbehaaglijk”, omdat de Somaliër een volstrekt onbekend persoon was en veel ouder was dan zij. Ze vroeg hem te stoppen en probeerde hem weg te duwen. Ook haar vriendin vroeg Ahmed te stoppen, maar hij ging stug verder.

Tijdens het politieverhoor vertelde het meisje dat Ahmed haar ook met open hand in het gezicht had geslagen, boos op haar werd omdat ze van hem af probeerde te komen en niet geïnteresseerd was om “de zijne” te zijn. Hij begon haar met één of meer stokken te slaan, die ongeveer een meter lang waren. Dit “deed vreselijk pijn” en “veroorzaakte blauwe plekken”, verklaarde ze.

Ahmed werd echter vrijgesproken van de aanklacht van mishandeling tegen het meisje, maar werd veroordeeld voor twee gevallen van seksueel misbruik.

Begin november 2017 probeerde Ahmed met behulp van een met aluminiumfolie beklede tas in een sportwinkel in Borlänge een trui te stelen. Toen de Somaliër werd betrapt, bedreigde hij de veiligheidsagent met de woorden: “Als je geweld tegen mij gebruikt, zal ik geweld tegen je gebruiken, dan ga ik je slaan, spugen en duwen!”

Op 9 juni 2018 beroofde Ahmed samen met kameraden een man in het centrum van Borlänge, onder mesbedreiging. Tijdens de roofoverval hield de Somaliër het mes op de keel van van zijn slachtoffer, dwong hem zijn mobieltje af te geven en te ontgrendelen. Slechts 25 minuten later kon de politie drie van de mannen arresteren.

De 22-jarige is nu veroordeeld voor twee gevallen van seksueel misbruik, diefstal, roofoverval, bedreiging van een ambtenaar, zware drugmisdrijf, overtreding van de messenwet en geringe drugmisdrijven. Het vonnis werd een jaar en tien maanden gevangenisstraf.

Uit openbare documentatie blijkt dat Ahmed een Somalisch staatsburger is, maar omdat de openbare aanklager geen deportatieverzoek heeft ingediend, mag hij in Zweden blijven.

Bron:

http://www.friatider.se/du-r-sexig-k-t-och-jag-vill-ha-dig-ingen-utvisning-f-r-ahmed-med-kniven

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on “Je bent sexy, geil en ik wil je” – geen uitwijzing voor Ahmed met het mes

 1. Jack vanderVeen // augustus 6, 2018 om 06:55 //

  Het ziet er naar uit dat we van vriend Ahmed nog heel veel zullen horen in de toekomst, telkens wanneer hij op vrije voeten komt.
  Blijkt wel dat men ook met een I.Q. van 60 een B(ekende)Z(weed), nou ja eigenlijk Somaliër in Zweden, kan worden.

  Like

 2. En de meiden en vrouwen leren het ook nooit.
  Weer eigen schuld dikke bult want een normaal denkend mens gaat niet met barbaren om.

  Like

 3. hoeveel misdaden moet zo n cultuur verrijker nog plegen voordat ze hem er eindelijk uit gooien?
  maar mag natuurlijk niet van de hoge pieten die ze zo graag in hun land willen houden
  Duh, hij heeft geen rolletje plakband gestolen

  Like

 4. christ Kanters // augustus 6, 2018 om 13:16 //

  Je zou je af kunnen vragen , of de regering van Zweden al helemaal geislamiseert is .

  Like

 5. 😦

  Like

 6. Iets met ‘Kalergi-plan (1925)’, ‘Resolutie van Straatsburg (1975)’, ‘EU Resolutie 1743 (2010)’ en ‘Verdrag van Marrakesh (2018)’ mompelen doet… 😦

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s