Nieuw

Immigratie-kritisch links krijgt vorm in Duitsland

Foto: Sahra Wagenknecht van de Die Linke. Bron: Wikimedia. Auteur: Martin Rulsch.

Sahre Wagenknecht propageert al sinds een tijd voor een buitenparlementaire linkse beweging. Nu heeft ze haar woorden waargemaakt en is via een website begonnen met het mobiliseren van geïnteresseerden.

Sahra Wagenknecht is een omstreden econoom en partijleidster van de Duitse linkse partij ‘Die Linke’ in de Bondsdag.

Zij wordt beschouwd als de linkse falanx van de linkse partij en is al enkele jaren een controversiële linkse politica in Duitsland.

Nu neemt ze de volgende stap in haar politieke werk en start een onafhankelijke, parlementaire linkse beweging genaamd #aufstehen (#opstaan).

Wagenknecht wil een aanbod creëren voor iedereen die ontevreden is over het beleid en een vernieuwing van de welvaartsstaat wil.

Niemand hoeft een andere organisatie te verlaten om zich bij de nieuwe aan te sluiten, maar wil vooral een beroep doen op hen die zich niet meer vertegenwoordigd voelen door de oude partijen.

De reden dat men geen nieuwe partij vormt, is dat men vooral een opinie wil vormen zonder met anderen over stemmen te concureren.

Hoewel de nieuwe beweging de potentie heeft om er één van de vele aan de linkerkant te worden, wordt het door anderen als een bedreiging gezien wanneer verschillende linkse profielen zich verenigen, waaronder Wagenknecht zelf, die van mening zijn dat je niet te veel asielimmigratie in combinatie met een welvaartsstaat kunt hebben.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7014087

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Immigratie-kritisch links krijgt vorm in Duitsland

 1. Volkskrant trekt de term nationaal-socialisten er (bijna) voor uit de kast.

  Ik verwacht er niet veel van, in Nederland gaan er al zo lang ik leef stemmen op dat links zich wil verenigen en lukken doet het nooit.

  Like

 2. koddebeier // augustus 6, 2018 om 16:33 //

  Links is nooit te vertrouwen, ze beweren zoveel !!

  Like

 3. Problemen op een bepaald politiek werk- en denkniveau gecreëerd kunnen niet op hetzelfde niveau worden opgelost.

  Maar goed, opportunisme is ‘links’ allesbehalve vreemd.

  ‘Links’ heeft behalve hun ‘inner circle’, niemand iets te bieden.
  Ook nooit gehad!

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // augustus 6, 2018 om 19:41 //
 5. scherpschutter1943 // augustus 7, 2018 om 15:48 //

  Links is in nederland al verenigd, alleen doen ze dat ondergronds omdat ze met hun ondergrondse activiteiten het daglicht niet kunnen verdragen. Denk aan actiegroepen die brand stichten, mensen ,molesteren en bedreigen. Die zijn echt niet van de christelijke jeugdvereniging. M

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s