Nieuw

Hier explodeert de tankwagen in Italië

Bij de ontploffing van een tankwagen met ontvlambare stoffen op een autosnelweg in Italië op maandag raakten ongeveer 70 mensen gewond en twee mensen kwamen om het leven. Een enorme explosie verwoeste de complete weg.

Het was een zeer krachtige explosie in Bologna in Italië die maandagmiddag een snelweg liet ineenstorten.

Het zou zich handelen om een tankwagen met brandbare stoffen die bij een botsing met auto’s explodeerde.

Italiaanse media melden dat twee mensen zijn omgekomen en dat ongeveer 70 mensen gewond raakten bij de explosie. 14 zouden ernstig gewond zijn en onder de gewonden zijn er ook tientallen politieagenten.

De gewonden zouden brandwonden hebben maar zijn ook gewond geraakt door glasscherven van ramen die in nabijgelegen gebouwen zijn gesprongen. In totaal zijn er naar aanleiding van het voorval nog een tiental andere auto’s geëxplodeerd, onder meer omdat er in de buurt een autohandel was.

In sociale media circuleren nu verschillende video’s en foto’s van het evenement.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s