Nieuw

Een huwelijk gemaakt in de hel – Zoon Bin Laden trouwt met dochter van 9-11 kaper

Hamza Bin Laden

Het is een huwelijk gemaakt in de hel.

De zoon van Osama bin Laden heeft de knoop doorgehakt met de dochter van de hoofdkaper tijdens de aanslagen van 9/11, vertelde zijn familie aan de Britse Guardian.

De halfbroers van de 9/11 meesterbreinen Ahmad en Hassan al-Attas noemden de huwelijkse voorwaarden van de 29-jarige Hamza bin Laden, die een leidinggevende functie in Al Qaeda op zich heeft genomen.

“We hebben gehoord dat hij met de dochter van Mohammed Atta is getrouwd,” vertelde Ahmad de krant, verwijzend naar de terrorist die de gekaapte vlucht van American Airlines, vlucht 11, bestuurde die tegen de Twin Towers aan vloog.

“We weten niet zeker waar hij is, maar het kan Afghanistan zijn”, voegde hij eraan toe.

Hamza is de zoon van een van de drie overlevende echtgenotes van Bin Laden, Khairiah Sabar, die met haar man in de buurt van een Pakistaanse militaire basis woonde toen hij zeven jaar geleden door de US Navy SEALs werd vermoord.

Hamza, die de dood van zijn vader wil wreken, heeft volgelingen opgeroepen oorlog te voeren tegen Washington, Londen, Parijs en Tel Aviv.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s