Nieuw

De geheime diensten waren al maanden op de hoogte van het Marokkaanse lek in de beveiliging van Geert Wilders

De geheime diensten zijn altijd op de hoogte. Ze kennen ook altijd alle aanslagplegers. Ze hadden zelf de Marokkaanse beveiliger aangenomen.

Natuurlijk wisten ze het, hoe naïef om te veronderstellen dat ze het niet wisten of überhaupt te goeder trouw handelen. In Nederland heb je al een bewijs van goed gedrag nodig als je tomatenplukker wilt worden of voor een kleuterklas wilt staan, maar voor de beveiliging van Wilders zetten de diensten een Marokkaan met strafblad in. Wist Geert Wilders niet dat er een Marokkaan tussen zat ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on De geheime diensten waren al maanden op de hoogte van het Marokkaanse lek in de beveiliging van Geert Wilders

 1. templars2017 // augustus 6, 2018 om 17:33 //

  Wat wil je ,dit is een voorbeeld van een Trojaans paard

  Like

 2. Via die mocro moest Wilders koud gemaakt worden dat is wel heel duidelijk.
  Ze wilden nog eens een Fortuyntje doen

  Liked by 1 persoon

 3. Leon Theunisz // augustus 6, 2018 om 17:47 //

  Op je reactie zijn er toch veel beroepen die geen screening hebben voor vog noem maar een rij instructeur die hoeft dat dus ook niet.

  Like

 4. Duchesne // augustus 6, 2018 om 18:27 //

  Ik vrees het ook Lisa, wat mooier dan een doorgeefluik zonder zelf vieze handen te krijgen of verantwoordelijkheid te dragen…
  Maar vrees niet, Wilders zal nooit macht hebben, als meer dan de helft van de burgers voor hem stemt zal de telling aangepast worden of Wilders weggemaaid worden. Zo werktdemocratie nu eenmaal: “Terreur in het belang van enkelen uit naam van een zelfgecreerde meerderheid.”

  Stembusgang is het grote pressiemiddel om de burger het zwijgen op te leggen, en als die stembusgang verkeerd uitvalt heeft men het schijt aan de burger en omzeilt of negeert men gewoon die burger.
  Gaan stemmen is jezelf wijsmaken dat er een eerlijk spel plaats vind, uit ervaring kan ik zeggen dat het niet zo is, dat je als verkozen politicus vogelvrij bent en dat mede “politici” en de staatsveiligheids dienst jou met geweld en intimidatie verwijderen, vaak via tussen personen en als het kan gericht op je directe famillie, dat werkt beter dan recht op de persoon.

  Wilders is eigenlijk de bliksemafleider die de machthebbers uit de onweersbui houdt, immers de burger kan zijn onvrede kwijt, zij het zonder enige kans maar toch…

  Uiteindelijk zal de macht op de straat liggen, kun je immers je huis niet meer veilig uit dan is jou wereld niet langer jou wereld maar word je geleefd door anderen en ben je feitelijk eigendom. Of prooi op afroep…

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // augustus 6, 2018 om 18:34 //

  P.s. mensen zoals de gewraakte rechter van Wilders komen uiteindelijk op stoelen van macht als bijvoorbeeld secretaris generaal en bepalen wie leeft en wie sterft, op een statische manier natuurlijk, we zijn immers beschaafd.
  Gerechtigheid komt niet voort uit rechtbanken of via Gods ondoorgrondelijke wegen, enkel uit eigen hand.
  Hoge functies, uniformen of andere “geloofsbrieven” zijn geen garantie voor integriteit, maar wel een baken voor dienstbaarheid want dat is de aankoopprijs.
  Om die reden kan iemand die een functie uitoefend en daarbij niet het eigen gewelen als leidraad gebruikt maar met de woorden dat iets bij de funcite hoort nooit integer zijn, immers de integriteit word betaald en het geweten in ruil voor die betaling “geparkeerd”.

  Like

 6. Dr. Ign. Duchesene, biertje drinken? hoe kom je aan die jij wijze woorden. Nuchter zonder emotioneel te worden, doortastend, no nonsens approach. Kind regards, Lord jtprf

  beetje dollen.. maar toch, goed inzicht

  Like

 7. Valt te veel op als zij ook Wilders laten vermoorden daarom insite information en dat laten wij dan doen door het verraders volk wat uit criminelen bestaat de Marokkanen en wachten af tot het nodig is en hij gevaarlijk voor ONS word.
  Geert blijf allert en blijf over je schouder kijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s