Nieuw

Britse politie treedt als sharia-politie op voor islamisten

Een opmerkelijke documentaire op YouTube laat zien hoe de Britse politie aan Britse vrouwen vertelt dat ze zich aan de shariaregels houden en dat de Britse wetgeving verschillend moet worden toegepast op Britten en raciale vreemdelingen.

De Britse politie veegt nog steeds overduidelijke misdaden die door islamisten worden gepleegd onder het tapijt om zelf niet als racistisch beschouwd te worden en doodsbedreigingen van islamisten te ontvangen.

De documentaire geeft een aantal schokkende voorbeelden waarbij de Britse politie zegt dat Britse vrouwen tot God moeten bidden voor vergeving, dat ze naar een shariarechtbank moeten om verlichting te krijgen in plaats van naar de openbare rechtbank te gaan en dat meisjesbesnijdenis “een volmaakte pure en respectabele activiteit” is.

We zien een Britse vrouw herhaaldelijk vragen waarom de politie de wet niet handhaaft die het publiek verbiedt in groepen te verzamelen en in het openbaar te bidden. De politie zegt vervolgens dat hij en zijn collega’s bewust een uitzondering maken voor de islamisten die zich in het park op de grond verzameld hebben en openlijk bidden. De volgende ochtend zien we hoe de politie bij haar woning arriveert en de vrouw arresteert, haar met geweld uit haar huis meeneemt, zonder enige andere verklaring dan dat ze het “recht heeft belemmerd” door de politie te informeren dat zij niet voldeed aan de Britse wetgeving.

De film is een belangrijk en noodzakelijk document die op een zeer onaangename manier laat zien hoe ver de islamisering en de omvolking van mensen in Groot-Brittannië hebben plaatsgevonden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Britse politie treedt als sharia-politie op voor islamisten

 1. Duchesne // augustus 6, 2018 om 11:31 //

  A nation of sheep….

  Like

 2. Duchesne // augustus 6, 2018 om 13:38 //

  Schokerend, te zien dat politie botweg collaborateerd en nul eigen mening heeft. De enige die voor vrijheid opkoemn zijn nota bene allachtonen die wel zijn geintergreerd. Maar goed, die weten misschien beter wat Islamitisch recht inhoud …..

  Als dit niet een rechtvaardig moment is om de wapens op te nemen, dan komt het nooit keer op tijd…schande, schande , schande, wat een lafheid van een volk waar ik ooit het grootste respect voor had.

  Like

 3. marhammed // augustus 6, 2018 om 14:34 //

  1 groot super positief punt….ook de linkse achterlijke leeghoofden , en zeker hun kinderen zullen als eerste met kopvod mogen rondlopen! Elke moslimstaat komt tot stand met de hulp van links, maar het is ook links die als eerste wordt afgeslacht en onderworpen aan de islam, libanon is daar een mooi voorbeeld van .

  Like

 4. Von Puffelen // augustus 6, 2018 om 15:40 //

  Links werd het laatste afgeslacht in libanon toen ze niet meer nodig waren als usefull idiots.

  Like

 5. bedonderde burger // augustus 6, 2018 om 18:22 //

  Als mensen niet verenigd zijn durven ze niets te ondernemen, zijn ze wel verenigd dan durven ze vaak nog niets omdat ze bang zij dat zij de politie op hun dak krijgen en daarin hebben ze ook nog eens gelijk, dus…. Het zal eerst zo erg moeten worden dat met name blanken de straat niet meer op durven omdat ze overal aan messen worden geregen… Misschien, heel misschien komt dan iets in beweging. Of er moet voor die tijd de vlam in de pan slaan in Zuid Europa… Al wordt straks een heel dorp uitgeroeid met machetes, dan stelt de politie dat het om enkel een paar verwarde mannen ging die door de rechter worden vrijgesproken omdat iemand uit dat dorp een rechtse fascist was die ‘boe’ had geroepen tegen de onschuldige IS strijders die net passeerden op weg naar een steniging. Onzin? Ik hoop het. Ik moet ‘De dagen vóór Nedaria’ maar eens afschrijven dan kan ik mijn fantasie de vrije loop laten, hoewel, fantasie?

  Like

 6. antiislamnu // augustus 6, 2018 om 23:12 //

  Dit is de reden dat mijn respect nul is voor de politie ze zijn zelf helemaal moslim geil en ik spreek uit ervaring.
  Had een nare ervaring in een Haagse shoarma zaak 25 jaar geleden en werd daarbij door de eigenaar geslagen met een lat was in de binnenstad.
  Heb de politie mijn verhaal vertelt en ze zijden zoek het maar uit nou dat had ik gedaan een mooie straat tegel gooide ik dwars door de voorruit zo ze smerige shoarma bak in.
  Koste me een nachtje politiebureau maar dat had ik er graag voor over

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s