Nieuw

Boris Johnson vergelijkt moslima’s in boerka met brievenbussen en bankrovers – Labour eist dat hij nu ‘diversiteits training’ krijgt

Lady Sayeeda Warsi zei dat het gebrek aan actie door de partij over de commentaren van Johnson aantoonde dat het ,,business as usual” was.

Labour eiste dat de conservatieve voorzitter, Brandon Lewis, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken door verwees naar een verplichte gelijkheidstraining, te midden van hernieuwde oproepen aan de partij om een ​​onafhankelijk onderzoek naar islamofobie in de partij te openen.

In een brief aan Lewis, zei de schaduw gelijkwaardigheidsminister, Naz Shah, dat Johnson’s commentaren ,,lelijke en naakte Islamophobia” waren en zei dat Lewis zich aan zijn woord zou moeten houden om de leden van Tory diversiteitstraining te geven om Islamophobia te bestrijden.

De imam van de Finsbury Park terreurmoskee uitte ook kritiek op de partij.

Meer bij het schaamteloze propagandablaadje voor deze terreurmoskee The Guardian >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Boris Johnson vergelijkt moslima’s in boerka met brievenbussen en bankrovers – Labour eist dat hij nu ‘diversiteits training’ krijgt

 1. Waar zal ik ze nu eens mee vergelijken?
  Moet er nog over nadenken

  Like

 2. Ze smijten altijd met dat islamofobia woord, een woord uitgevonden voor politieke doeleinden. Er is niets irrationeels aan als men bang is voor achterlijke en middeleeuwse barbaarse praktijken. Laten we het in plaats over “Islamoblivious” hebben want daar lijden er veel meer aan.

  Like

 3. Claasje Kater // augustus 7, 2018 om 11:17 //

  Boris Johnson heeft gewoon hardstikke gelijk. Die labour(pvda) linkschmenschen moeten zelf op cursus, iets met logisch nadenken zou heel misschien nog wat kunnen doen. Vermoed dat de die-hards niet meer te redden zijn en beveel voor hen van harte een enkeltje iran/saoedi arabie aan

  Like

 4. Ooit kwam ik uit Saoedistan en zat te wachten op de bus en er kwamen twee gesluierde vrouwen voorbij en ongevraagd melde ik hun dat zij deze vrijheid in ons land niet verdiende omdat zij de vrijheid hadden om anders gekleed te gaan en geen gebruik maakte van deze vrijheid.
  Als of zij door een slang gebeten werden begonnen zij te schelden in het,,Hollands,,waar ik om moest lachen en vertelde dat zij alleen maar uit waren of confrontatie en hier geboren waren en omgevormd waren door de Islam maar totaal niet op de hoogte waren van de onvrijheid van dit geloof voor vrouwen en zei gaat twee weken op vakantie in Saoedi daar waar ze vrouwen stenigen,niet mogen rijden enzv en toen dropen ze af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s