Nieuw

Rome en Athene willen alleen in omruil vluchtelingen terugnemen

Pixabay

Horst Seehofer legt uit dat “zowel Italianen als Grieken willen dat wij andere vluchtelingen van hen naar Duitsland overnemen”.

Italië en Griekenland willen blijkbaar alleen vluchtelingen terugnemen in ruil voor een gelijk aantal personen.

– In principe gaat het erom dat wanneer we vluchtelingen terugbrengen van onze grens naar Athene of Rome, zowel Italianen als Grieken willen dat we altijd andere vluchtelingen van hen naar Duitsland overnemen. Maar het is uitgesloten dat Duitsland meer zal opnemen dan dat bij de grens wordt teruggewezen, zei minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) op de ARD-televisie tijdens het zogeheten “zomerinterview”.

– Dat kan in alle ernst niet de politieke wil zijn. Het gaat alleen om mensen die al asiel hebben aangevraagd in een ander EU-land. Dit is een relatief eenvoudig onderwerp, aldus de federale minister van Binnenlandse Zaken.

Verreweg de meeste vluchtelingen die doorreizen naar Duitsland, vragen echter geen asiel aan totdat zij hun land van bestemming hebben bereikt. Aanvankelijk wilde de CSU ook dergelijke vluchtelingen aan de grens afwijzen.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/rom-und-athen-wollen-fluechtlinge-nur-im-austausch-zuruecknehmen-a2510187.html#

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Rome en Athene willen alleen in omruil vluchtelingen terugnemen

  1. marhammed // augustus 6, 2018 om 14:50 //

    Raar dat niemand veel meer vluchtelingen wil! Het zijn toch allemaal harde werkers, hoog opgeleid, super intelligent,van een zeer hoog waardevolle cultuur ( de uitverkorenen van allah !de rest zijn christenhonden , vuile joden, vuile homo’s, vuile ongelovigen die moeten afgeslacht worden) kortom een verrijking voor het achterlijke Westen! Dus, wees geen racist,xenofoob,islamofoob,nazie of andere ,,foob,, en heet hen allen welkom! Misschien kunnen we beginnen met de eerlijke parlementsleden van de EU , en mogen ze allemaal er een stuk of 10 mee naar huis nemen, en verhofstad 20! ……onze président junker , waar we allemaal zo fier op zijn,( beter een zatte dweil dan de vroegere natte dweil vanrompay ) 5 , omdat hij met zijn zatte kl toch allés dubbel ziet.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s