Nieuw

Racisme-gejank over zwart “Kebab-schaap”

Men krijgt dagelijks meer de indruk dat het links zijn inderdaad nauw verbonden is met een ernstige hersenbeschadiging.

Reizigers op bepaalde metrolijnen in Wenen die door de zeer cultureel verrijkte wijken rijden, klagen al enige tijd over de stank die wordt veroorzaakt door het voedsel dat in de metrostelsels wordt gegeten.

Of het nu gaat om döner kebab, leverkaas, Aziatische gerechten uit een papieren beker of om hamburgers, het stinkt alle kanten op in de meestal overvolle wagons, vooral in de zomer, wanneer deze “geuren” zich mengen met de zweetgeur van de passagiers in de ongeklimatiseerde treinen.

De etensresten die aan de vloer of aan de zetels blijven kleven zijn niet alleen onappetijtelijk en storend, maar gaan ook gepaard met hogere schoonmaakkosten van de eigen onderneming “Wiener Linien”.

De stad reageert nu met een etenswaar-ban in de bijzonder getroffen lijnen. Het is echter nog steeds een tijdelijk proefproject, dat vanaf de herfst zou moeten beginnen.

Het project gaat gepaard met een campagne om de passagiers te informeren. De “Fahr fair”-campagne (“Rij fatsoenlijk”) van Wiener Linien begon met een aantal grafische posters, waarvan er één een zwarte schaap toont tussen verschillende witte schapen, dat een kebab eet terwijl tomaten en salade op de grond vallen. Daarboven staat: “Alle passagiers maken de metro mooier. Alleen Rudi niet, hij is Kebab.

Nu is er opschudding in het cultuurrijke Wenen. In de sociale netwerken zijn de naziparanoids boos dat de zwarte Rudi een döner kebab eet. Het had beter een broodje leverkaas kunnen zijn, een typische Weense snack. Men bedient zich met deze poster van “racistische stereotypen”en vergelijkt de campagne met die van de Zwitserse SVP, die in februari 2016 op een verkiezingsposter ook een zwart schaap afbeeldde, dat bedoeld was om criminele buitenlanders te symboliseren die gedeporteerd zouden moeten worden.

David Ellensohn, partijleider van de Groenen vindt de affiche “compleet verkeerd”.

In een schriftelijke verklaring springt het bedrijf de “Wiener Linien” braaf over het nazistokje en bevestigt hun onvoorwaardelijke toewijding aan diversiteit en kleurrijkheid, maar willen ze zich toch houden aan de campagne:

“Voor Wiener Linien maakt het niet uit wie er met ons meereist, ongeacht huidskleur, seksuele geaardheid, religie en dergelijke – iedereen is bij ons welkom. In ruil daarvoor gelden echter voor iedereen dezelfde regels: Respect en consideratie”, schrijft men.

Deze Weense klucht laat eens te meer zien hoezeer de vermeende antifascisten en racisten verstrikt zijn geraakt in hun eigen fascistisch beïnvloede denkpatronen. We weten al voor enige tijd dat voedsel taalkundig is gereinigd  – zie de zigeunerschnitzel of negerzoen. Dat sommige gerechten in bepaalde contexten niet meer genoemd mogen worden, is een nieuwe uitwas van linkse waanzin.

Het symbolische “zwarte schaap” wordt al sinds mensenheugenis gebruikt en is slechts een gelijkenis voor iemand die zich onderscheidt door een bepaalde sociale structuur en zich negatief onderscheidt doordat hij zich gedraagt op een manier die door de meerderheid wordt verworpen. Dit is echter een begrip waar linkse ideologen niets bij te winnen hebben, aangezien het een van hun belangrijkste zorgen is om minderheden boven de meerderheid te stellen en hun idealen, die niet in staat zijn om een meerderheid te krijgen, op te leggen aan de meerderheid. Links is eenvoudigweg niet democratisch en eigenlijk ook niet sociaal aanvaardbaar En degenen die overal nazi’s en racisten zien, zouden moeten worden behandeld – dit is namelijk net zo zorgwekkend als alle andere hallucinaties.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/08/rassismus-geschrei-um-schwarzes-doener-schaf/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Racisme-gejank over zwart “Kebab-schaap”

  1. trebor2110 // augustus 5, 2018 om 10:58 //

    Een zwart schaap dat Rudi heet moet wel een SS schaap zijn .

    Like

  2. Kebab is net als Linkse politek,
    ONGEZOND.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s