Nieuw

Italië: U2-zanger Bono eist – Salvini slaat terug

Italië – Paul David Hewson, de zanger van de band U2 – beter bekend als “Bono” – gebruikt zijn roem herhaaldelijk voor politieke en maatschappelijke doeleinden. Nu spreekt de miljardair zich uit tegen de Italiaanse vice-premier Matteo Salvini, die weigert schepen met migranten toe te laten tot Italiaanse havens. In de Italiaanse media wordt bericht dat Bono onlangs heeft aangekondigd dat “Italië medelijden zou moeten hebben”. Het antwoord van Salvini liet niet lang op zich wachten.

Bono verschijnt nu bijna overal als het gaat om het vertegenwoordigen en bevorderen van het goedmensendom. Bono treedt naar voren als het gaat om de bestrijding van aids in Afrika, Bono is ook ter plaatse als Amnesty International hongersnood in Ethiopië bestrijdt met concerten voor live-aids. Bono vecht voor schuldverlichting voor derdewereldlanden en Bono vecht voor migranten die naar Europa willen komen.

“Bono zegt dat Italianen medelijden moeten hebben. Het principe is correct, maar ik herinner me dat, terwijl we het erover hebben, 5 miljoen Italianen in armoede leven die zich geen vakantie meer kunnen veroorloven,” zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini in een interview met de Italiaanse omroep Rtl 102.5.

Miljardair Bono helpt door van anderen te eissen dat ze moeten helpen

Bono vergelijkt de huidige immigratiegolf vanuit Afrika met de emigratie van de Ieren naar Amerika en verwacht begrip. “Het is moeilijk om de situatie te begrijpen van deze mensen die hun land verlaten. Er is veel haat in de wereld. Kijk maar naar wat er tussen Amerika en Mexico gebeurt met kinderen die van hun ouders gescheiden zijn. Maar zo zijn wij niet. Wij Ieren kunnen begrijpen wat het betekent om te migreren”, verklaart zanger Bono.

Salvini stelt dat een land in de eerste plaats verantwoordelijk is voor zijn eigen arme inwoners

“Medelijden, ja. Maar als er zoveel landgenoten, jong of oud, zijn die moeite hebben om een huis of een baan te vinden, is het de plicht van een regering en een volk om deze mensen eerst te helpen,” herhaalde Salvini. “Pas dan kan Bono met zijn ideeën komen,” voegde de vice-premier eraan toe.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/05/italien-u2-saenger/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Italië: U2-zanger Bono eist – Salvini slaat terug

 1. marhammed // augustus 5, 2018 om 20:07 //

  Bono is een links leeghoofd en snertzanger !

  Like

 2. U2, dat is toch dat “boys bandje” uit Engeland, ooops sorry U2, uit Noord Ierland.
  Wast ook van mening dat de ellende door iedereen gedeeld moet worden..
  Waarom worden er olifanten en andere diersoorten bedreigt, o ja de bevolkingsgroepen in Afrika, vaak met dezelfde huidskleur slachten mekaar af.
  Africa bloody Africa, Middle East bloody Middle East, come to Europe to make a bloody Europe.
  Maybe some Wepoan factory pays U2 some bonus!

  Like

 3. templars2017 // augustus 5, 2018 om 20:48 //

  Als ie zo gebrand is op het “helpen” dan moet er iemand hem een voorstel geven ,wees nederig en begin bij jezelf , zijn optrekjes zullen wel enkele honderden sukkels kunnen huisvesten,dus zend ze maar naar de dichtst bijliggende bono residentie ,eens zien hoelang het gaat duren…..

  Like

 4. templars2017 // augustus 5, 2018 om 20:49 //

  Terwijl we bezig zijn de politici mogen er ook een pak opvangen ,en de koningshuizen idem dito ,kwestie van persoonlijk geengageerd te zijn ,doe niemand aan wat je zelf niet aangedaan wil worden……

  Like

 5. Hebben in het verleden best goede muziek gemaakt. Nu raakt Bono van het padje……..drugs of nog iets anders?
  Moet zulke stomme opmerkingen achterwege laten.

  Like

 6. Ja maar met zijn suffe groep is dit zgn goed mens mooi miljardair, hij ligt nu niet te puffen dagenlang voor een ventilator, die heeft heerlijk airco
  Salvini ti amo laat je niet gek maken door dit kapsones kereltje
  Ti amo = ik hou van je

  Like

 7. De eerste 2 albums waren inderdaad goed en vernieuwend en toen ik ze zag in het voorprogramma van de Talking Heads ook nog niet zo arrogant.
  Intussen zitten ze in belastingparadijzen om maar zoveel mogelijk geld op te strijken.
  Niet om het te verdelen maar voor eigen gewin. Het is gewoon een arrogant kereltje geworden. In Italië woont ook zo een zanger die een grote bek vol heeft over het helpen van armen. Ondertussen het personeel op zijn wijngaarden als slaven gebruikend. Zwaar onderbetaald.
  Dus breek me de bek niet open over met de vinger wijzende wereldverbeteraars.

  Liked by 3 people

 8. Like

 9. claasje kater // augustus 6, 2018 om 14:37 //

  met twee voeten op de grond kan ook helpen om van zweverigheid af te kommen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s