Nieuw

Duitsland heeft 250 politieagenten nodig om een handjevol migranten over te brengen naar een ander opvangcentrum

Ongeveer 250 politieagenten, samen met oproerpolitie, politiehondengeleiders en ambulances werden vrijdag naar een migrantencentrum in de stad Donauwörth gestuurd.

De complete divisie rukte uit om vijf mannelijke immigranten, die de afgelopen weken betrokken waren bij conflicten, over te brengen naar andere vluchtelingentehuizen.

Vier van de vijf Gambiaanse staatsburgers werden aangetroffen en overgebracht naar andere voorzieningen. Er was bewijsmateriaal dat sommige ingezetenen gevaarlijke objecten in hun kamers hadden.

Het eerste evenement, de inspectie van de accommodatie in de ochtend, werd in de avond van dezelfde dag gevolgd door een tweede grootschalige operatie.

Rond 19.00 uur reden een twintigtal politiewagens met blauwe lichten en sirenes het vluchtelingencentrum binnen. Volgens de politie “hoefde door een nadrukkelijke aanwezigheid en een transparante uitleg geen fysieke kracht te worden uitgeoefend”.

Zij hielpen de veiligheidsdienst ook bij het overbrengen van dertig Gambiaanse immigranten binnen de accommodatie. De verhuizing was nodig om grotere ruimtes te kunnen gebruiken en de bewoning in de toekomst conflictvrijer te maken.

Bron:

https://www.welt.de/regionales/bayern/article180500546/Gefaehrliche-Gegenstaende-Grosser-Polizeieinsatz-im-Ankerzentrum-Donauwoerth.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitsland heeft 250 politieagenten nodig om een handjevol migranten over te brengen naar een ander opvangcentrum

 1. marhammed // augustus 5, 2018 om 20:08 //

  2 agenten met kalashnikov zouden normaal moeten volstaan!

  Liked by 2 people

 2. Jack vanderVeen // augustus 5, 2018 om 20:40 //

  Volgens mij verplaatst men alleen het probleem en ook maar voor tijdelijk.
  Trap ze onder hun hol, die criminele rotzakken en flikker ze op het eerste vliegtuig naar Gambia of in iedergeval dat eroverheen vliegt.

  Like

 3. Jammer maar dat mag niet van de VN.

  Like

 4. Ernie van de Wal // augustus 6, 2018 om 14:24 //

  Ik ga de Jodenvervolging niet goedkeuren. Maar dit is toch wel ver voorbij het andere uiterste.

  Like

 5. claasje kater // augustus 6, 2018 om 14:31 //

  wat moet je met wapens als je ze toch niet gebruikt?

  Like

 6. Von Puffelen // augustus 6, 2018 om 16:02 //

  Het mag een paar shekels kosten, die cultuurverrijking.

  Like

 7. scherpschutter1943 // augustus 9, 2018 om 00:07 //

  Ik heb aan 2 man genoeg om die lui in de looppas op de plaats van bestemming te brengen. 1 man die het voertuig stuurt en 1 man die het machinegeweer bedient. probleem opgelost. Nadeel van mijn methode is dat je zeker weet dat ze niet alle vijf op de bestemming komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s