Nieuw

Britse politie vroeg of een Iraakse pedofiel met een 12-jarige ‘omgang’ kan hebben –  om ‘cultureel gevoelig’ te zijn 

Een Britse politieagent belde een liefdadigheidsinstelling op om te vragen of het aanvaardbaar was dat een Iraakse man een seksuele relatie heeft met een twaalfjarig meisje omdat hij “cultureel gevoelig” wilde zijn nu hij te maken heeft met een verdachte pedofiel.

Een niet met naam genoemde politieagent belde naar de liefdadigheidsinstelling Karma Nirvana, die gedwongen huwelijken en andere vormen van ‘op eer gebaseerd’ misbruik aanpakt, nadat hij een 26-jarige Iraakse man had gearresteerd die zei dat het in zijn cultuur acceptabel was dat hij een relatie heeft met een kind, volgens de oproeplogboeken van de liefdadigheidsinstelling die The Times inzag.

Volgens het oproeplogboek zei de politieagent “de verdachte verklaart dat het ‘in mijn cultuur volledig aanvaardbaar is om met een 12-jarige te zijn’.”

Het verslag voegde eraan toe dat de ambtenaar “enkel wenste te weten of in de Iraakse cultuur wordt aanvaard om met een 12-jarige meisje te zijn” aangezien hij “cultureel gevoelig” wenste te zijn.

De liefdadigheidsinstelling adviseerde dat hij de Irakees op dezelfde manier moet behandelen als om het even welke andere verdachte van kinderverkrachting.

Karma Nirvana zei dat deze vraag de gevaren liet zien van het door de autoriteiten filteren van ernstige misdaden door een zeef van ‘culturele gevoeligheid’, uit angst als racistisch te worden gezien.

Jasvinder Sanghera, de oprichter van de liefdadigheidsinstelling, zei: “We hebben een aantal professionals die een oogje dichtknijpen. Ze willen niet de multiculturele boot wiebelen”.

De openbaring is één van de vele die door The Times worden vrijgegeven nadat het een reeks rapporten heeft ingezien waarin autoriteiten “een oogje dichtknijpen” bij gedwongen en minderjarige huwelijken door overwegend ‘Zuid-Aziërs’.

Deze week werd onthuld dat overheidsambtenaren visa hadden afgegeven aan de echtgenoten van meisjes die in het buitenland onder dwang waren getrouwd, verkracht en geïmpregneerd, waardoor ze zich permanent in Groot-Brittannië mochten vestigen; soms waren de slachtoffers geestelijk gehandicapt.

Van de 3.800 meldingen van gedwongen huwelijken of kinderen en jongeren die het risico lopen te worden gedwongen tot het sluiten van een huwelijk, heeft de politie in de afgelopen drie jaar minder dan 80 verdachten aangeklaagd bij het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken en heeft het gerechtelijk apparaat in slechts drie gevallen verdachten gevonnist.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/04/british-police-officer-asked-culturally-acceptable-iraqi-date-12-year-old/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6976 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Britse politie vroeg of een Iraakse pedofiel met een 12-jarige ‘omgang’ kan hebben –  om ‘cultureel gevoelig’ te zijn 

 1. Het lijkt of de politie grote moeite heeft om pedofilie als misdaad te herkennen en nog veel meer moeite hebben om hardhandig op te treden tegen zulke lieden.
  Is dit omdat Engeland een pedofiele instelling heeft vanuit hun cultuur?

  Like

 2. ……’aangezien hij “cultureel gevoelig” wenste te zijn’……
  Mwoehahahha!

  De volgende keer belt de agent met de vraag “of het geoorloofd is of de gearresteerde moslim hem -als agent en ongelovige zijnde- de nek mag laten afsnijden, omdat dit in zijn cultuur acceptabel is”………

  Best heel begrijpelijk eigenlijk.
  Tenslotte wil je als agent van politie niet racistisch overkomen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s