Nieuw

Boze moslimmigranten vernietigen Pride-vlaggen in Stockholm

Foto ter illustratie. Pixabay.

Ambtenaren in de met moslimmigranten overheersende gemeente Södertälje in Stockholm zijn na jaren van diefstal en vandalisme van Pride vlaggen gedwongen een nieuwe tactiek te hanteren – elke avond worden de homo-vlaggen van hun vlaggenmasten verwijderd.

De lokale overheid nam de stap nadat vandalen de vlaggen herhaaldelijk hadden gestolen, verscheurd en zelfs de afgelopen jaren in brand hadden gestoken, zo meldt SVT, de Zweedse staatsomroep.

– We hadden er inmiddels genoeg van en voelden de behoefte om een oplossing te vinden die de vlag zo lang mogelijk laat wapperen, aldus Magnus Aminoff, lid van de afdeling vastgoedbeheer van de gemeente.

Op de vraag of het dagelijks neerhalen van de vlaggen niet een verleerd signaal naar het grote publiek stuurt, zei Aminoff:

– Integendeel, het gaat niet om het niet durven. Het gaat om het vinden van een praktische oplossing voor een probleem – waardoor de vlaggen zo lang mogelijk kunnen blijven hangen. We moeten niet naïef zijn.

– Het alternatief is dat de vlaggen en touwen worden gestolen en dat er nieuwe moeten worden aangebracht wat tijd kost. Waarschijnlijk ervoor zorgt dat we de rest van de week geen vlaggen hebben hangen. Het duurt erg lang om nieuwe lijnen te krijgen.

Hij voegde toe dat de gemeente zich tevoren had voorbereid door reservevlaggen te kopen.

Aminoff gaf ook toe dat de oplossing op de lange termijn niet praktisch was en zei dat de gemeente de vlagmasten nader bekeek om een manier te vinden dat ze zodanig worden gebouwd dat het verhinderd om de vlaggen naar beneden te halen, maar gaf notitie van de kostenkwestie, de vlaggenmasten zijn niet goedkoop.

Södertälje is een van Zweden’s groeiende aantal gemeenten met een migrantenmeerderheid en kende in 2016 de grootste toename van het aantal migrantenbewoners in heel Zweden.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/efter-ar-av-sabotage-sa-gor-sodertalje-for-att-freda-sina-prideflaggor

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Boze moslimmigranten vernietigen Pride-vlaggen in Stockholm

 1. islam heeft ook zo zijn goeie kanten

  Like

 2. Jack vanderVeen // augustus 6, 2018 om 07:05 //

  Homovlaggen, wanneer komen er heterovlaggen,genderneutraliteit? Ik begrijp uit bovengeschreven, dat migranten soms toch positief bijdragen aan het welzijn van een stad.

  Like

 3. christ Kanters // augustus 6, 2018 om 10:54 //

  Ik kan nu al voorspellen hoe dit afloopt , er zullen over even zo veel moslim s in de gemeente raden gekozen worden , als ze eenmaal stemrecht krijgen , dat het verboden zal worden om dergelijke vlaggen nog op te hangen , .

  Like

 4. Slimme Zweden. Zodara die mislims doorkrijgen dat de vlaggen s’nachts worden gestreken, dan zal het niet lang duren totdat ze gewoon overdag die vlaggen neerhalen.
  Een geen enkele Zweedse politieagent die daar iets tegen onderneemt. Mag niet, durven ze niet, is politiek niet correct etc. etc.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s