Nieuw

Antifa roept op tot “levensbedreigende” terreur tegen AfD-politici

De antifa-terreur heeft een nieuwe dimensie gekregen: adressen van AfD-politici worden nu online gelekt en er wordt openlijk opgeroepen tot moord. De media en de staat zwijgen.

Als iemand leden van een democratische partij bedreigt met verwonding, verwoesting en de dood vanwege hun politieke oriëntatie – hoe heet dat? Juist, dat is terreur. En terreur heeft al lang een naam: Antifa.

Maar omdat de politiek nauwelijks iets doet aan de fascistische pseudo-links, soms zelfs promoot, geprezen wordt door conformistische media en welwillend “over het hoofd gezien” wordt door zelfbenoemde Hatespeech-jagers (zoals de Amadeu-Antonio Foundation), blijven ze hun actieveld uitbreiden.

Het laatste geweldsniveau: op een onlinepagina die oorspronkelijk werd opgezet voor het Augsburgse oproertoerisme tegen de federale partijconferentie van de AfD, zijn nu adressen van AfD-instellingen en privé-adressen van politici van deze partij gepubliceerd met de opmerking: “Natuurlijk blijven we geloven dat leidende AfD-ambtenaren* ook een legitiem doelwit zijn van protest als privépersoon”.

Daarna volgen suggesties over hoe potentiële antifa moordenaars* hun ‘protest’ kunnen uiten: Democratische politici moeten worden aangevallen met hamers, stenen en projectielen en hun auto’s met barbecueaanstekers.

Het hoogtepunt van de fascistische razernij van de uitroeiing is de voorgestelde aanslag met spijkerborden op passerende auto’s – waarbij uitdrukkelijk wordt opgemerkt dat deze “aanbeveling” nogal “levensbedreigend” is. Men weet dat men oproept tot moord.

Op verzoek van de operator is de adreslijst van de website verwijderd, maar vervangen door een link die terugleidt naar de website.

Wanneer zal de politiek deze linksen eindelijk classificeren als een terroristische groepering?

Compact >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Antifa roept op tot “levensbedreigende” terreur tegen AfD-politici

 1. Like

 2. Duchesne // augustus 5, 2018 om 19:21 //

  De adressen zullen wel aangeleverd zijn door “staatsveiligheid” , dat doen ze hier in Nederland al jaren. Via groepen als Antifa kan de “democratie” worden gemanipuleerd, om die reden is de PVV kansloos en is zijn de Centrum Democraten een vroege dood gestorven, letterlijk opgejaagd en zonder bescherming gezet. Om die reden is de Nederlandse “politiek” geen democratie maar een meerpartijen dictatuur, onrechtmatig zittende en handelende. Geweld tegen oppositiie werd door zittende partijen gecoordineerd en door de rest getolereerd. En nu janken ze zelf als er “politici” worden bedreigd. Wie zaait zal oogesten, en de oogst is nog niet eens begonnen….

  En zo worden miljoenen burgers buiten spel gezet, verkiezing op verkiezing..decennia lang. En zo vloeit onze toekomst weg, worden we tot dieren gemaakt en als disdanig behandeld.

  Liked by 2 people

 3. claasje kater // augustus 5, 2018 om 19:46 //

  linksch toont wederom zijn ware aard

  Liked by 1 persoon

 4. Dit kan je als een offensief van links beschouwen , onder woorden verpakte doodsbedreigingen,je zou het haast gaan geloven dat er politici zijn die die manifesten schrijven,het stinkt tot in de hemel.
  de link dat antifa de machtshevel is van wat de mannen in strakke pakken niet durven uit te voeren is bij deze bijna duidelijk.
  Als een rechtse partij hetzelfde zou hebben gepost dan zou het hele politieke landschap in vuur en vlam staan ,nu is de stilte oorverdovend…….

  Liked by 2 people

 5. @Greengo
  Very interesting interview. As a minority without freedom of speech I will be happy when I see the black Africans, muslims and Jews fighting each other to dead. Let the wolves kill each other. Just as Dr. Bill Warner said: the road to hell is paved with good intentions. Enjoy the show.

  Like

 6. scherpschutter1943 // augustus 9, 2018 om 00:17 //

  Het moet toch niet veel moeite kosten om die Antifa-figUren te lokaliseren en ze even een bezioekje te brengen dat ze nog lang zal heugen. HET WERKT .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s