Nieuw

Zweden: Iraakse vrouw ontving 50.000 euro aan uitkeringsgeld – ook al woonde ze in Irak

Pixabay

Een 40-jarige vrouw is nu op de hoogte gebracht van een ernstige overtreding sinds ze nog steeds bijdragen van Zweden ontving nadat ze naar Irak verhuisde. De vrouw ontving een breed scala aan welzijnsgeld van meer dan een half miljoen kronen (50.000 euro).

– Ze heeft onjuiste informatie verstrekt en ontving huurtoeslag, ouderschapsuitkering, kinderbijslag en bijdragen aan de bevalling van in totaal 521.037, zegt politiewoordvoerder Richard Glantz tegen het dagblad Kristianstadsbladet.

De politie vermeldt dat de vrouw eerder in Zweden woonde, in Kristianstad in de provincie Skåne.

Daarna verhuisde ze terug naar Irak.

Ze heeft dit echter niet aan de Zweedse autoriteiten gemeld en heeft sociale uitkeringen van Zweden ontvangen.

Het Zweedse socialezekerheidsfonds heeft de vrouw aangegeven en 66 pagina’s onderzoeksmateriaal naar de politie gestuurd.

Bron:

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/kristianstad-kvinna-fick-en-halv-miljon-i-bidrag-bodde-i-irak/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden: Iraakse vrouw ontving 50.000 euro aan uitkeringsgeld – ook al woonde ze in Irak

 1. antiislamnu // augustus 4, 2018 om 12:10 //

  Het Irakese levensgevoel

  Like

 2. En het kan allemaal maar ‘gewoon’. Moeten wij eens proberen om 1 cent te weinig af te dragen. Laat staan fourieve gegevens te verstrekken. Voor ons heeft dit zware consequenties. Voor dat woestijnvolk loopt dat altijd met een sisser af onder het motto; ‘Van een kale kip kan je niet plukken’.

  Like

 3. christ Kanters // augustus 4, 2018 om 17:28 //

  De verantwoordelijke ambtenaar die deze gelden verstrekte , hoeft dus na de eerste keer niet meer te controleren , waar ze woont , ze wel echt recht heeft op die toeslagen , makkelijk baantje , zo kan hij zijn schoonmoeder ook wel een cadeau aanbieden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s