Nieuw

Viktor Orban’s principes voor het herstel van Europa

Foto: De premier van Hongarije, Viktor Orban, houdt een toespraak. Bron: European People's Party / Flickr.

“Ik heb vijf principes geformuleerd voor het project voor de wederopbouw van Europa.
Ten eerste heeft elk Europees land het recht zijn christelijke cultuur te verdedigen en de ideologie van het multiculturalisme te verwerpen.

Ons tweede beginsel is dat elk land het recht heeft om het traditionele gezinsmodel te verdedigen en het recht heeft om te claimen dat elk kind recht heeft op een moeder en een vader.

Het derde beginsel is dat elk Europees land het recht heeft om de nationale strategische economische sectoren en markten te verdedigen die voor hen van cruciaal belang zijn.

Het vierde beginsel is dat elk land het recht heeft om zijn grenzen te verdedigen en het recht heeft om immigratie af te wijzen.

En het vijfde beginsel is dat elk Europees land het recht heeft om bij belangrijke kwesties vast te houden aan de regel van – één natie met één stem – en dat dit recht in de Europese Unie niet kan worden ontzegd. “

Lees de complete speech hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Viktor Orban’s principes voor het herstel van Europa

  1. Jack vanderVeen // augustus 4, 2018 om 07:53 //

    Kom er maar in Jan Kloot Juncker en Donald Tusk.
    Volgens mij is de complete Europese autochtone bevolking voorzien van één stem, niet die van deze twee hier boven genoemde clowns maar inhoudelijk meer die van Viktor Orban.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s