Nieuw

Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat

Screenshot YT.

Tenzij Robinson liegt – wat ik betwijfel – is dit de enige logische conclusie die kan worden getrokken uit de verslagen die hij heeft gegeven aan Ezra Levant van Rebel Media en Tucker Carlson van Fox News.

Hoe verklaart men anders de perverse beslissing om deze uitgesproken criticus van de islam onder te brengen in de categorie C-gevangenis met het hoogste aantal moslimgevangenen in Groot-Brittannië?

Waarom werd hij in een cel op de begane grond, tegenover de gevangenismoskee geplaatst, waardoor de moslimgevangenen door zijn raam konden spuwen en uitwerpselen gooien – tot het punt waar zijn enige optie was om het gesloten te houden en te lijden in de verstikkende hitte?

En waarom mocht zijn voedsel worden bereid en opgediend door moslimgevangenen, terwijl de autoriteiten ongetwijfeld hebben geweten dat het opzettelijk met uitwerpselen zou worden besmet en wie weet wat nog meer?

Niemand suggereert dat Tommy Robinson een speciale behandeling had moeten krijgen van de gevangenisautoriteiten. Maar precies dezelfde rechten als elke andere gevangene die een korte straf uitzit voor een geweldloze misdrijf.

Bijvoorbeeld het recht om je straf niet in eenzame opsluiting door te hoeven brengen om je te beschermen tegen alle gevangenen die erop uit zijn om je te doden.

Het recht om niet half uitgehongerd te worden – omdat het enige veilige voedsel dat hij kon eten van zijn beperkte persoonlijke toelage (die de gevangenis weigerde te verhogen) één blikje tonijn en een stuk vers fruit per dag was

Wat is er gebeurd met de zorgplicht die de staat heeft jegens de gevangenen die hij in hechtenis heeft?

Als dit soort mishandeling zou zijn uitgedeeld aan een andere gevangene – of dat nu een kindermoordenaar of een terrorist is – kunt u zich dan de ophef voorstellen die zou worden gemaakt door alle burgerrechtengroepen, alle activistische advocaten, alle linkse kranten, de BBC?

“Een samenleving is slechts zo goed als de behandeling die ze haar laagste burgers geeft”, stellen ze – of een dergelijke deugd-signalerende vroomheid.

Maar blijkbaar verlies je als blanke arbeidersklasse man die de multiculturele boot schudt en het ‘kop in het zand steken’ van de gevestigde orde in verlegenheid brengt, alle recht op een eerlijke behandeling en een eerlijk proces.

Daarom ben ik van mening dat al diegenen die achterwege hebben gelaten om Tommy Robinson te steunen – ondanks bedenkingen over wie hij is of wat men denkt dat hij vertegenwoordigt – zich diep moeten schamen.

Enkele van de weinigen die in deze affaire hun hoofd hoog kunnen houden, zijn de lezers van Breitbart News. Als je naar het Rebel Media interview hierboven kijkt, vermeldt Tommy hoeveel e-mails hij van jullie allemaal heeft ontvangen en zegt hij hoeveel jullie woorden voor hem betekenden.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/03/delingpole-tommy-robinson-was-abused-and-tortured-with-the-complicity-of-the-british-state/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat

 1. Jack vanderVeen // augustus 4, 2018 om 07:46 //

  Deze misstap van Roverheid en Justitie zou weleens de heimelijke stap tot inzet van de Engelse peristrojka.
  Hoe laag een West-Europa government kan vallen blijkt nu wel weer. Spaanse Roverheid is nog niets vergeleken bij deze Engelse dictatuur, die haar vijand beschermt.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 4, 2018 om 12:18 //

  Islam is heilig en staat boven de wet en de dagelijkse realiteit dat is wat de Engelse overheid hiermee duidelijk maakt.
  Loop in de pas van de islam zo niet zal het u bezuren.

  Like

 3. templars2017 // augustus 4, 2018 om 14:13 //

  En dat is nou net wat we niet willen……..

  Like

 4. Flying_Dutchman74 // augustus 4, 2018 om 19:47 //

  Ik zeg de B.S weer activeren 👊🏻

  Like

 5. Frans Wouterse // augustus 5, 2018 om 18:20 //

  Het is een langzaam en sluipend proces geweest, maar links is decennia bezig geweest om zich te nestelen in de belangrijkste maatschappelijke structuren zoals universiteit, kunst, theater, politiek, etc. Ik heb in het verleden ook wel eens op de SP gestemd. Maar toen ze steeds meer antisemitisch en pro Palestina werden heb ik mij snel afgewend. Maar dat is niet alleen SP , kijk een naar een minister Kaag. Gelukkig vlieg ik tegenwoordig weinig meer, maar steeds vervloek ik de Palestijnse Arabieren weer, omdat zij aan de basis stonden van het terrorisme en dat wordt vergetenn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s