Nieuw

Pools parlementslid: Waarom nemen Qatar en Saoedi-Arabië geen moslimvluchtelingen op? Dit is geen Europees probleem!

Het Poolse parlementslid Dominik Tarczyński, tevens vicevoorzitter van de Europese Conservatieven in de Raad van Europa, werd geïnterviewd door TRT World, een Turkse internationale nieuwszender.

In een verhitte discussie op TRT’s ‘The Newsmakers’ vraagt het Poolse parlementslid zich af waarom buurlanden, enkele van de rijkste landen ter wereld, deze moslimmigranten niet opnemen en waarom het een ‘Europees probleem’ wordt genoemd.

– Waar is Saoedi-Arabië, een van de rijkste landen ter wereld, waar is Qatar? De meeste vluchtelingen zijn moslims die aan dit land grenzen, dus waarom noemt u dit een Europees probleem?

– De Europese Unie is niet verantwoordelijk voor de waanzin van Angela Merkel en het zoeken naar goedkope arbeidskrachten, verklaart hij.

Zijn opmerkingen werden ontvangen door de liberale presentatrice met de bewering dat wij (het Westen) verantwoordelijk zijn voor de arme economie van deze landen vanwege ‘postkoloniale repressie’.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Pools parlementslid: Waarom nemen Qatar en Saoedi-Arabië geen moslimvluchtelingen op? Dit is geen Europees probleem!

 1. Claasje Kater // augustus 4, 2018 om 11:50 //

  Idd het is geen europees probleem, aan de ene kant heb je soenieten en aan de andere kant sjiieten + nog wat splinter groeperingen. Daartussen botert het op z’n zachts hezegd niet zo, dus de religie is een eerste horde. Nu is/was europa christelijk georienteerd en die vinden het “heerlijk”om hun andere wang toe te keren, een soort masochisme zeg maar. Verder is het in sommige eu-landen blijkbaar vreselijk eenvoudig om een uitkering van ons belastinggeld te bekomen. Ik heb daarzelf nog geen ervaring mee anders dan dat ik een jaar moet wachten op mijn aow waarvoor van m’n 15de betaald.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 4, 2018 om 12:04 //

  Nou ja we hebben toch echt zelf met Amerika voorop het hele zooitje daar op zijn kop gezet zogenaamde zaten er van die wrede en levensgevaarlijke dictators.
  Wij zouden die mensen wel even democratie geven het gaat natuurlijk alleen maar om de olie die in dollars betaald moest worden en men wou daar van af en betaald krijgen in goud
  https://biflatie.nl/artikelen/edelmetalen/de-werkelijke-reden-achter-de-moord-op-gaddafi-goud/

  Like

 3. Als antwoord gaat dat anker de “schuldgevoelens” proberen aan te wakkeren ,verdoken kan je horen dat ze mikt op de post koloniale verledens die sommige Europese landen hebben,dat is onder de gordel,de afro hebben de Europeanen bloederig verdreven ,ze vonden hun stammenkultuur beter dan democratie ,nu willen ze die stammenkultuur naar hier importeren ,op vraag van Europa ,begrijpe wie kan….

  Like

 4. Goed zo Polen ga zo door blijf vraagtekens plaatsen.

  Like

 5. Die landen zijn al 100% islamitisch dus daarom pakken ze daar geen moslims op.
  Europa moet nog door de islam onder de voet gelopen worden en daar zijn onze land- en volksverraders al tientallen jaren mee bezig.
  Zo ongeveer vanaf juni 1975.

  Like

 6. Horatius // augustus 4, 2018 om 18:53 //

  Postkoloniale repressie?

  Na het koloniale tijdperk heeft met name Europa een bedrag aan Ontwikkelingshulp betaald waar met een beetje goede wil en vooral motivatie een zeer bloeiende economie van op poten had kunnen worden gezet.

  Die vele miljarden zijn echter voornamelijk besteed aan wapens en om dictatoriale regimes hun zakken te laten vullen. Overigens onder het toeziende oog van de talloze hulporganisaties.

  Dat Saoedi-Arabië en Qatar geen moslimvluchtelingen opnemen past natuurlijk niet in hun religieuze agenda die verspreiding van de Islam over de gehele wereld als hoofddoel heeft.
  En vanuit een misplaatst en aangepraat schuldgevoel nemen wij ze wel op en achter onze ruggen worden we uitgelachen door de religieuze baardmannen in Mekka.

  En met de olie als wapen en chantagemiddel zijn we al sinds de jaren 70 onder de voet gelopen door de Mekka-moslims: geen geweld maar zeker geen integratie. Door Medina-moslims: uiterst radicaal maar zeer prominent aanwezig in ieder West-Europees land en tot slot de moslimdissidenten die pleiten voor Hervorming, Verlichting & Reformatie.

  Die laatste categorie kunnen we wel vergeten, want dat zijn er niet zo heel veel en bovendien staan ze hoog op de lijst van de afvallige moslims die de doodstraf verdienen.

  Dus we moeten de gehele islam zien als een regelrechte bedreiging voor onze Westerse normen en waarden en de huidige vluchtelingenstromen als een ware invasie.

  Syrië is voor 90 procent veilig verklaard. Waarom wordt er geen begin gemaakt met de grootschalige repatriëring van de vluchtelingen met een Voorlopige Verblijfsvergunning om te starten met de wederopbouw en het opruimen van de allerlaatste verzetshaarden?

  Omdat dit niet past in het vooropgezette scenario van de islamisering van de verweekte Westerse samenleving die zich laat bezetten door militante moslims uit landen waar geen oorlog is en waar alleen de mensensmokkelaars de dienst uitmaken ondersteund door de linkse activisten.

  En landen als Polen, Hongarije enz. weigeren daar in te trappen met open ogen omdat zij wel dit gevaar zien. Maar ze praten tegen de dovenmansoren in Brussel die ons bewust laten islamiseren en wie protesteert kan in de nabije toekomst een klop op de deur verwachten.

  Laten ze vooral nog een tijdje doorgaan met het toelaten van nog meer nepvluchtelingen: eens zal de vlam in de pan slaan op verschillende plaatsen tegelijkertijd in geheel West-Europa.
  Dat zal het startsein betekenen voor een totale opstand van de autochtone bevolking en die zal uitmonden in een bloedige burgeroorlog waarbij zelfs de politie en het leger zullen opsplitsen in twee kampen en elkaar zullen gaan bestrijden.

  Wie de talloze beelden bekijkt van de afgelopen jaren waarbij horden Afrikanen en moslims de politie te lijf gaan met alle mogelijke middelen kan maar één conclusie trekken: dit zijn de oefeningen die vooraf gaan aan een veel grootschaliger conflict.

  In Mekka grijnzen de baardmannen…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s