Nieuw

Midden op straat: Libanees steekt vrouw en haar nieuwe vriend neer

Berlijn – Samih Ali Ayad heeft voor de ogen van voorbijgangers zijn van hem gescheiden vrouw neergestoken. Toen haar nieuwe vriend haar te hulp schoot, stak de Libanees hem ook neer.

“De twee slachtoffers werden met ernstige steekwonden en snijwonden aan hoofd en handen in het ziekenhuis opgenomen voor klinische behandeling en moesten onmiddellijk worden geopereerd”, aldus de Berlijnse politie.

De misdaad vond op 6 december 2017 plaats in Berlijn-Marienfelde. De 64-jarige had zijn vrouw ontmoet op de openbare weg op de hoek van Marienfelder Allee en Stegerwaldstraße. Er was eerst een argument, daarna zou de man zijn vrouw en haar vriend meerdere keren met een mes hebben gestoken. Samih Ali Ayad is sinds de misdaad voortvluchtig. Inmiddels is tegen hem een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd. De politie zoekt hem met het bovenstaande foto.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/03/mitten-strasse-libanese/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Midden op straat: Libanees steekt vrouw en haar nieuwe vriend neer

  1. De verrijking heeft weer toegeslagen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s